Janissary Ocak 2009 Kral Adayı
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- Janissary Ocak 2009 Kral Adayı
-
01-10-2019, 02:50:05Her ay olduğu gibi bu ayda yine bir secim zamanına geldik. Janissary Klanı olarak bu ayki adayimiz Erquine arkadaşımızdır. Erquine adlı car Erkin ve ben yani EurosoftBilgisayar ın ortak carı olmakla beraber carı sadece erkin arkadaşımzı kullanmaktadır. Ancak kral secilirse amacımız carı 24 saat online tutarak El Morad halkına gecmişte olduğu gibi gelecekte de en iyi hizmeti vermektir. Bu sebeplede erkinin olmadığı zaman cara ben girecegim zaten ben girdğimde anlarsınız . Serverınm ustune sanki olu toprağı serilmiş biraz hareket aksiyon event yarışma vs. ile oyundan aldiğimiz eğlenceyi artirmayi planliyoruz. Ancak gorev yardımı yapılamiyor biliyorsunuz. Hedefim Erkinin krallığı suresinde ne yapıp edip GM leri bu konuda ikna etmeyi ve tekrar gorevlerin ortaklaşa yapılabilmesini sağlamak. Koxpla exp kasanlar konusunda birşey yapmamızı beklemeyin zira zaten GM lerde selam verip geciyor. Banlatsanızda acılıyor. Bu konuda bir mucadele icine girmeyeceğiz cunku dinleyen olmayacak zaten. Ama cz de ve savaşta wh ve koxp acanlarla ilgili elimziden geleni yapmaya soz veriyoruz. Zaten virus yayıcılarına carlarınızı calanlara ve anneler ekufr edenelre karşı mucadelemiz kesintisiz suruyo. Kavga gurultu icinde değil ama diğer klanlarla ve gerekirse orc kralı ile goruşup aksiyonu ve atraksiyonu artirmak cz ve savaşlara zevk katmak en buyuk hayalim. Erkin gercekten temiz ve durust bir arkadaşımız klan icin elinden gelen herşeyi esirgemeyen bir aynı azim ve gayreti siz el morad halkına da gostereceğine inancım tamdır. Janissary den sizin hakkınızı yiyen paraları kendi yandaşlarına dağıtan adam cıkmaz. CIKARSA EN SERT CEZAYI HERKESTEN ONCE VERİRİZ ZATEN. Janissary klanı isilion felankor ve csw den uzak duruyor. İnsanlar dağlarda tepelerde gokyuzunde duvar arkalarında gezerken ben klanımı oraya sokmam soksamda bu şartlarda birşey yapamam. Bizler bu oyunu sadece ve sadece eğlence zevk icin oynayan sahip kufursuz hakaretsiz bir aile klanı gibiyiz (Mage ekibi haric onlara heşey serbest) . Başka klanlarla da sorunumuz olmaz olmasınıda istemeyiz niye oyuna girip stres olalimki. Ventimiz web sitemiz mail hesaplarımız okey batak grubumuz var. İsteseler cs serverda acarımda ama oyun bu halden de beter hale gelirse PVP acıcam kendim bizzat ve tamamen TURKCE olucak İşte boyle oylarınıza talibiz. hakkımızda hayırlısı olur inş. Oy verende vermeyende dostumuzdur. Ama emin olacağınız tek şey olsun ki. OY VERİRSENİZ SİZİ ASLA MAHCUP ETMEYİZ Saygılarımla IEurosoftBilgisayarI Oğuzhan Kosebey __________________