Komik sozlerer qel
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Komik sozlerer qel
-
01-10-2019, 02:48:42İlk başta alıntıdır... 1. Mart kapıdan baktırır wariora raptoru yaktırır!!! 2. Rogue ile yatan delik deşik kalkar!!! 3. Ayağını shell ine gore uzat!!! 4. Orc dostun olacağına human duşmanın olsun daha iyi!!! 5. 6. anahtarın yerini soliyenin 40 kıl kolesi olayım!!! 6. Biri ex alır biri bakar kıyamet bundan kopar!!! 7. Sakla stone ları gelir zamanı!!! 8. Bana clanını soyle sana kim olduğunu soyleyim 9. Rouge yuvarlanmış paperları bulmuş 10. Swift isteyenin bir yuzu kara vermeyen zenci 11. Ben item e item demem item benim olmayınca 12. nova atma bana combo yaparım sana 13. skill bug ın nesi var macronun sesi var ------------------------------------------------------------------------------------ 1. Seni kestirmektense ben kendim yatarım, seni yatmıs gormektense cz yi yakarım, olursem spawnma gelip 4 tasla kaldırma sakın. O mirage sword un sapını ...... sokarım. 2. 1vs1 bir maca benzer; ya yener ya yenilirsin. Potun biterse berabere kalırsın. 3. Knight civcivle başlar, apos ile beslenir, dokuz ay sonra cz diye seslenir... 4. Hani cz de kosan rogueler varya hizli hizli, hani shardlari ile mageleri aglatırlar, işte o shardların sivri uclar .... ...... emi. 5. Shardımı verdim saklasın diye salak armora satmış hacklenmeyim diye... 6. Karusa kulahını ters giydirdim maksat insanlık olsun... 7. F9 a adini sordum ERiC dedi. Senin charı begeniyorum dedim gulerek manyak dedi. Bir kere pas. ver dedim. Sia cekti. zorla alırım dedim. sende o … var mı dedi... 8. Rogue seven shardlarina katlanır. Warior sevenin vay haline... 9. KNIGHT BIR MUZ KABUGUDUR , DIKKAT ETMEZSEN AYAGIN DEGIL , HAYATIN KAYAR... 10. Knight elma şekerine benzer once şekerini yersin sonrada kazığını yersin.... 11. Warior Priest diolagı: 12. Warior: Gayem zatalinizi taciz etmek degil, Maradonda muhabbet kurmaktir. Cevabi muspetiniz kalb-i hazalimi tamir-i temin edeceginden desti muhabbetinize talibim. 13. Priest : Hongggg!.... 14. Warior : " Ílk goruşte aşka inanır mısın ? Yoksa pianaya gecip tekrar mı gileyim?" 15. Coin ne onemi var onemli olan miktari... 16. Oturaraknp kasan tek varlık Bufferdir... 17. HUMANLAR NEDEN KESMEYECEKLERİ ORCLARIN PESINDEN KOSARLAR KOPEKLERIN KULLANAMAYACAKLARI OTOMOBILLERIN PESINDEN KOSMALARI GIBI... 18. Bir gun herkes Human olacak Kotu yola duşecek Aklı başlına gelecek 364 gun sonra Karusa gececek.... 19. Kesebilirmiydii Warior Healer olmasa. Hic Kosarmiydi Rogue L. F . olmasa. Girermiydi Mageler Towna Bug olmasa. Cekilirmiydi bu oyun cz olmasa… 20. İtem İtem dediğin nedir ki gulum ben senin icin Ban yemeyiı goze almışım.(dupe yaparak ) 21. Np Np dediğin nedir ki Leaderim Ben o clana girebilmek icin transferi goze almışım.. 22. Bir Asas duşun 'shardsız', bir warior duşun 'raptorsuz', bir priest duşun 'M.S'suz, bir Mage duşun 'Stafsız', bir de beni duşun 'İtemsiz'... 23. Eey Gm; bir Ban at ki iki kişilik olsun, etrafında renk renk yazilar olsun, ben Banlanayım Humanlar bayram yapsın , istersen tum itemlerim Humanların olsun...Ama unutma birgun seni bulursam o shardlar oturağın olsun :P 24. Neyse Banı Vurdun HELAL OLSUN ) 25. Charıma iltifat ) 26. Seni itemli olduğun icin değil, benim olduğun icin seviyorum... 27. Ağırdır raptorum, her char kaldıramaz, buyuktur boynuzum her kafa taşıyamaz, her şey olur da şu char bir tek takısız olamaz... 28. Ne zaman orclar human olur humanlarda orc olursa,Gm banlamay unutup item dagıtırsa ,Mageler Staf yerine raptor , Asaslar shard yerine stafla skill vurursa ,işte o zaman Knighti unutup başka oyun oynarım!... 29. Serverda 2 tane +10 shardım olsun.... Biri posizyonlu biri p. suz olsun... ------------------------------------------------------------------------------------ 1. Bana bir lvl kastıranın kırk yıl kolesi olurum... 2. Ice magein olmadığı yerde Flame mage e Abdurrahman Celebi denir... 3. Bir swiftin kırk yıl hatrı vardır... 4. Komşu komşunun ks sine muhtactır... 5. Buffsız partynin cezasını mageler ceker.... 6. Işıldayan silah pas tutmaz... 7. Dagger alma abyss al... 8. Bir goblinin nesi var beş goblinin armoru var... 9. Potion dibin kara benimki trolldende kara... 10. Bir vuruşta 2 ash knight alınmaz... 11. Haungada yatan kongauyu potla keser... 12. Alma civcivin ahını cıkar aheste aheste... 13. Abyss al Moradonda kırdır chitin cıkmassa full plate cıkar.... 14. Lvlına bak partye al... 15. Buffcının şahidi swiftci... 16. Boss buldun kes ks buldun kac... 17. Sakla taşları gelir master zamanı... 18. Gusel ıtemı kendine kotusunu başkasına duşur... 19. Azimle kasan lvl 70 bile yapar... 20. Party başkanı oturursa elemanlar yatar... 21. Dupe yapan banını duşunur... 22. Swift siz partynin cezasıı ayaklar ceker... 23. olursem kabrime gelme rezer kaldırır... 24. lamiayla yatan worm kalkar... ------------------------------------------------------------------------------------ 1. Xpsini Dusunen 80 olamaz. 2. Olumu yakın olan mage manticoreye dalar. 3. Yalancının Yalanı Dupe silindiğinde cıkar. 4. Garibin Yardımcısı Gm dir . 5. Mage Altından Can tupu yurutulmez. 6. Priest Uyur Assasin Uyumaz. 7. Char Charın 10k sına muhtactır. 8. Spike towna giden Spike townlanır . 9. N00b u partiye alıp golem kesmeye gitmişler ben solucan istiyom demiş. Hak ettiysem rep pls...1 __________________