Kuddisi:Warrior Mursel:Warrior Cevahir:Okcu Ulvi:Okcu (Cevo oLursa OkCu Bende Her TurLu ) Zekai:Mage Muazzez:Priest Nazan:Priest Sevim:Priest Evet. Simdi Bu Parti EsLant sLot 1 Paramun Donerler. Kuddisi:Cevahir Evladım Git Bana Pot Alıver Potum Bitti Cevo:Tamam Baba (Cevo parayı baskasına werir item alcam die kazıklanır geri doner) KuddisiLum Pot nerde ? Cevahir:baba Potcuda beledıye calısması warmıs paramıda aldılar Kuddisi:Ulan Hayırsız ne dıyım ben sana ne dıyım Mursel:tamam Kuddisi baba ben sana maradondan bir pot alıp gelıyım parasıda benden ha cicicicici Kuddisi:saol evladım koy şuraya biyeri itemlerini Mursel:Cevahir Al itemlerim sana emanet Raptoruma bişey olmasın taze aldım. Nazan:Aşkım banada biraz mana pot alır mısın ? Murselazannn Kurabiyem Sana Mana Pot deıl Potcuyu getiririm Ulvi:Sevo Heallasana Ya Yattık İşte gitti % 7 exp :S Sevo:gerizekalı gerizekalı dalma ulvi herkes burda konusuyor sen gitmisin canavar olduruyon iyi oldu Cevo:Gereksiz Ulvi.+15 İtem basmaya calısan ulvi.Sevodan malice yiyip yatan ulvi Ulvi:Tamam Cevo ya bagırma :=) Cevo:Tamam Gereksiz Kızma (cevo murselın raptorunu +7 basmaya calısırken yanar slota qelır ) Mursel:Herkesın Mana potunu aldım ıyı expler.. al nazan potunu al kuddisi baba . Cevahir benım raptorumu wersene. Cevo:Mursel Senın raptoru yoldan gecen 60 lwl ustunde itemi olmayan garibana werdım yazık adam boyle dolamassın. Mursel:Aferin cevahir. ne iyi kalplisin.. (( EE ben ne ile kescem canavarı )) Cevo:Ulvi Git Maradondan Mursele Raptor aL +1 oLsun Ucuza al yoksa mıngıldanı keserım. Ulvi:Tamam Cevo Para ver Sevo:Ulvi su kotanı yukselt biraz . cevo senı kullanıyor hep ogren Ulvi:tamam sevo ya kızma bu son oLur. xD Cevo:Bende Gidiyim Sudyen Banktan 40 m Para istiyem. Sudyen bank:la gavur oglan yıne naptın Cevo:nenecıgım murselın raptorunu yoldan gecen bı cıplak adama werdım yazık usuyodur ayıp olur. sudyen bank :aferin gavur oglan ılk kez ıse yaradın Cevo:Parayı Alır Ulviye verir ( ulvi sakın 35 m den yukarı alma senı yakarım ) Ulvi:Tamam Cevo ya kım cıkarıo bu lafları kım kım kım ??? Zekai:Karşı Slottakı Pırıla Potlarını verir ve yatar . Muazzez:nasıl yattın olm daha yenı pot aldıya enısten sana Zekai:Anne İsyan edesim qeldi ictim butun potları kafa 300 500 xD Kuddisi:Yakıcam senı sımdı zekai Muazzez:Cevahir Ulvi Sole Pot Alsın qeLirken. Cevo:zaten o gereksız towndadır hala (cevo soyler qelir) Muazzez:aferin evladım . Nazan:Ergen gerisi sefil bidaha potları ıcme enısten onlar ıcın kac canavar olduruo bılıon mu sen ? Zekai:Tamam Abla ya. Ulvi:cevo al raptor aldım. Cevo:Mursele ver gereksiz sıfatsız. şerbetci Mursel:saol ulvı saol cevo cevoara ustunu wer ulvi ulvı:abi tam 70 m di 30 m ındırım yap dedım yaptı 40 m aldım nasıl fıkır ama ?? Cevo:Gmden 1m İstiyen Ulvi . Gm kufur edıp oyundan kacan ulvi.tm al parada senın olsun al adama kazık yemıs gereksiz ulvi sevo:cevahir bağırma aşkitoma joplarım senı ha cevo:tamam la yımışık Kuddisi:Tamam Slotta SessizLik Yeter Artık Paramunu kesek exp alak keyfımıze bakarız. der. Bilal Slota Ks qeLir .. Gerisi 2. Bolumde İyi Seyirler ) Beğendiyseniz Reppp ++ __________________