Arkadaşlar Ronark server'ına farklı farklı charlarla yaklaşık 1,5 2 sene once başladım. Son char'ımın adı:CronicShield. Ben tamamen oyuna Tl harcamaya we harcayanlara karşıyımdır. Herkes kendi bildiği gibi yapar beni ilgilendirmez AMA kimsenin bana ' TLci ' muamelesi yapmaya hakkı yoktur.Cunku bence Oyuna tl wermek Ahmaklıktır..! Bu yuzden bana tl ci demek benim icin bi hakarettir. Son zamanlarda ticaretle itemlerin artmasıyla oluşan bi tepki dikkatimi cekimeye başladı. Ronark'ta eski olan playerlar benim yavaş yavaş gelişmemi gordu we onların bana karşı olan saygılarından dolayı teşekkur ediyorum we bu sozun onlara olmadığının altınıda ciziorum. Ve oyuna yeni başlayan arkadaşlar! Lutfen bazı şeyleri bilip bilmeden konuşmayı kesin artık. Cunku cok canım sıkılmaya başladı. Ben burda cabalayıp bişiler yapıorum. Siz yok Ares'den yok Dies'den yok Edana'dan gelip bana saygısızca iftiralar atıyorsunuz. Eğer sinirlerimi olcuosanız yakında patlıcam we oyunda yapmadığım bir şeyi yapıcam. Bana iftira atan herkese ana avrat kufretmeye başlıcam. Cunku bu konu benim en ozen gosterdiğim konudur. Biraz EMEĞE SAYGINIZIN daha DUYARLI olmasını sizden RİCA EDİYORUM.. Başınızı ağrıttığım icin ozur dilerim ama cok sinirlenmeye başladım.Bugun biri dupe le yaptın o itemleri dedi we bu bardağı taşıran son damla oldu. İYİ FORUMLAR HERKESE CronicShield __________________