Ben yenede ustume duşeni yaptım.30 gun boyunca 1 kere bile pm kapatmadım.Herkese cevap yazmaya calıştım elbet yazamadıklarım olmuştur.En azından herkesin bi selamını alıyordum.Para dağıtımını duzene koydum ve bilerek exp event yapmadım, neden diceklerin bi estlanttaki slotları gezmesini isterim.Hilecilere yaranmak istemedim.Onun yerine pot event yaptım para biriktikce.Benim donemimde Castle Siege (delos kalesi) orc ırkında olduğu icin 4 gunde 1 gb anca birikiyordu.Kale human clanlarında olsaydı 2gunde 1gb birikirdi keza bu yarı yarıya demektir diğer krallarla eventleri mukayese edersek.Ara ara pazar yazıları yazdığım oldu ama alıştırmamak icin az yazdım, azda olsa işi gorulsun diye.Bir daha kral olmayı duşunmuyorum hal boyleyken 2.ci 3.cu kez kral olanların maksadı ticarettir zaten.Okuduğunuz icin teşekkur ederim.
Akarada Krallık
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Akarada Krallık
-
01-10-2019, 02:45:40Akarada krallık saygın, sevilen, sempati duyulan, bir mevki olduğunu sanırsınız, ama oyle değildir.Pm'leri goze aldığınız sanırsınız ama oyunun pmlerden ibaret olucağını kestiremezsiniz.Ilk gunden hevesinizi alırsınız, ertesi gunu sıkılırsınız, 3.cu gunu boğulursunuz.Serverda onemli biri olduğunu sanırsınız ama oyle değildir cunku onemli oyuncuların pek umrunda olmazsınız, oyun da onemli oyuncular arasında gidip geldiği icin bi fonksiyonunuz yok demektir. 100 kişiye para atarsınız 1 kişi gozden kacar kufur yersiniz, sende ornek biri olmanın sorumluluğu olduğu icin karşılık veremezsiniz.Herkesi mutlu edemezsiniz.Bu yazdıklarımı kral adayları pek onemsemicek biliyorum bende oyleydim[IMG]http://img22.**************/img22/9004/12343u.jpg[/IMG] MightyAqustic - hakaN Janissary __________________