Resmi forum'da dikkatimi cekti ve paylaşmak istedim. Guzel bir uygulamaya benziyor. Konu linki : http://forum.tr.knightonlineworld.com//index.php?showtopic=59682 Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen _Deniz_;
Arkadaşlar Venus19 arkadaşımız vakit bulupta cevirebilirse, ben şimdi GMe sorunda okudum, Athenrye cevaplamış, sizleri bilgilendirmek isterim. Kısaca bahsetmek gerekirse, tam nasıl calışacagı guvenlik acısından acıklanmıyor. Ama hileciyi işaretleyip, sag tıklayarak acılan rapor et seceneğine ok diyerek, calışacakmış. Ve suistimalleri onlemek icin bu hakka herkes sahip olamayacakmış, henuz karar verilmemiş ama legacy server icin istenen ozellikler gibi veya daha fazlası, mesela 2 yıllık ve hic ceza kaydı olmayan hesaplar gibi, oyuncularda bu ozelik olacakmış. Bifrost, Chaos gibi isim gozukmeyen yerler icinse endişe edilecek bir şey yok, cunku siz oyuncuyu sisteme şikayet ettiğiniz icin sistem oyuncuyu zaten tanımlayacaktır diyor. Bu rapor etme yonteminin k0xpa buyuk darbe vuracagını, halihazırda eksik kadro GM le calıştıklarını, bu patchle ve gelecek patchlerle malum k0xpun cok zor gunler yaşıyacagını soyluyor. Ayrıca malum k0xp icin oyundışı bazı onlemler de geliyormuş. Bakalım umarız en kısa zamanda gercekleşir dileğiyle.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Oyun İci Rapor Et Ozelliği