Buyuk caplı turizm yatırımlarıyla sık sık gundeme gelen Doğuş Grubu, Soma'nın sağlık, barınma ve sosyal ihtiyaclarına katkıda bulunmak icin bir sosyal yardım projesi başlattı.

Doğuş Grubu'ndan yapılan acıklamada, "Grubumuz Soma'nın sağlık, barınma ve sosyal ihtiyaclarına katkıda bulunmak adına bir sosyal yardım projesi başlatmıştır. Bu proje, Doğuş Grubu ve Ailesi'nin her seviyesindeki fertlerinin gonullu katkılarıyla gercekleştirilecektir" ifadelerine yer verildi.

Doğuş Grubu Yonetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk de Soma'da meydana gelen elim olayın uzuntusunun milletce yaşandığını dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

"Hayatını kaybeden madencilerimize rahmet, ailelerine sabır, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Boylesine acı olayların bir daha tekrarlanmamasını gonulden temenni ediyorum. Şimdi ne yaparsak yapalım, gidenler donmeyecek; paylaşacaklarımız geride kalanlarla sınırlı olacak. Grubumuzun Soma'ya yapacağı yardımların yanı sıra ben de şahsen, ocağına ateş duşen ailelerin yuksek oğrenim cağına gelmiş veya halen yuksek oğrenimini surduren cocuklarının, universite eğitimleri boyunca masraflarını karşılamayı arzu ve taahhut etmek istiyorum." (Hurriyet)

Kaynak