SonsuzPompa - Bir Antici Hikayesi
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- SonsuzPompa - Bir Antici Hikayesi
-
01-10-2019, 02:33:09Arkadaşlar axe-sword antileri bu oyunun bir parcası, isteyen istediği antiyi takar elbette, buna karışamayız; ancak anti takarak attığın vslerin moviesini koyuyorsan ve ısrarla ts'mize gelip anti takmıyordum diyorsan sonuclarına da katlanırsın Kesinlikle ses kaydı almak gibi bir huyum yoktur, ancak yalancılara karşı elden ne gelir. Video editinden anlamam bu yuzden Strom denen pokenin videosundaki vsyi bir de kendi acımdan hicbir edit yapmadan koydum. InfinityPhobia, diğer adıyla sonsuzpompa, denen arkadaş vs sırasında anti takmadığını iddia ediyordu. Şimdi kanıtlarımızı peş peşe sıralayalım: Goruntu atılan 2v2de strom denen macrocu noobun ekranından alınmıştır. Gorunduğu gibi InfinityPhobia'ya Hp Booster'dan 583 hp gelmektedir, bu da yaklaşık olarak kendisinin vs sırasında 583*20=11660 hpsi olduğunu gostermektedir. Artık kac parca anti taktıysa takdir sizin. İkinci olarak vsyi kendi acımdan paylaştım, attığımın damagelerin komikliğine bakarak antiyi anlayabilirsiniz: Ardından arenaya gidildi ve walkyre acılarak tormentli damage denendi, bu da orada yediği damage: Benden gerek arenada gerekse vslerde tormentli 2kdan aşağı damage yemeyen bir priestin, 2v2 sırasında komik damageler yemesi gercekten şupheli bir durum. Karşısı 25-25 axe anti takmasa kesermiydik, kesilirmiydik, bilemem; ancak bu oyunda kimseye R yapmadık walkyreler acılır tekrar 2v2 atılır. O gun atılan vsden sonra walkyre acmasını soylediğimizde pkya donmuştu kendisi. Erkekce kesebilirlerse bizi tebrik etmesini de biliriz. __________________