Ben Xde baslayip oyunu orda biraktim ki benim zamanimda oyunda bu kadar TURK yoktu onun icin zamaninda rayina oturmus kurallar simdi biraz esnetilmis yanlis ogretilmis blablabla ve dolayisiyla insanlar orda burda vsde ole olmaz sole bole olmaz filan gibi terimlerle oyuna KISITLAMA getirmislerdir. ------- Kurallar : 1.) Acid yok... 2.) Talia yok... 3.) Istedigin tarzda vs yaparsin(slide yaparak(rogue haric) , kacarak , ice kullanarak , scream filan...Tamamen kisilerin tercihleridir,opsiyoneldir...) 4.) BP'ler malice atabilir heal basamaz(gunumuzdeki gorus)...Benim gorusum ben BP olursam ne varsa atarim parasite malice massive pata kute girerim cunku benim ozelligim kimsede kullanma diyemez oyunda olan birsey atarim yani bana kalmis. 5.) Karsilikli gecilir mesafe 2 tarafda melee ise kisadir.Taraflardan birinin RANGE oldugu durumlarda rangenin en yuksek mesafesi kadar bosluk birakilir devaminda 62 ler basilir(warrior cekme skilli vurur adini unuttum.) ve kosularak vs devam eder..(bazilari niye range icin bosluk olsun gibi birsey sorabilir.Ornek veriyorum ben mageyim adam warrior ; onun gucu yakindan vurarak buna birsey demiyorum ancak ben rangeyim ve neden rangeyim bana gelene kadar HP'imden kaynaklanan acigi kapatabileyim diye.onlar HPye biz INTe veriorz second stat olarak.Yani ben rangeligimi kullanmadan vs yaparsam benim zaten olan dezavantajlarim katlancak ve kazanma sansim duscektir.) 6.) Bir vsye iki tarafta basladiginda KACMAK diye birsey yoktur.O np yi vericeksin yani oluceksin ah ben kaybediyorum kacayim diyemezsin basladin vericeksin o npyi.(czde olan vslerde kacmaya calisanlari pata kute kesiyoruz.o npyi vericeksin yada onunkini alicaksin kacari yok.) ---- Bazi vslerde iki tarfta anlasmali olarak sartlari esnetebilir veya bazilarini gormezden gelebilir bu taraflarin anlasmasina bakar. -------- benim dusuncelerim ve dogrularim bunlar...kabul etmeyenler veya ekleyecekleri olanlar belirtirlerse bu konuda bi sonuca varabiliriz. __________________