Merhabalar Ben F34RofDarK..Lutfen Okuyun..!
Knight Online0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Merhabalar Ben F34RofDarK..Lutfen Okuyun..!
-
01-10-2019, 02:22:27Merhaba arkadaslar.. ben F34RofDarK fakat bu konuyu hakkımda cok yanlıs dusunenler icin acıyorum..arkadaslar ben Charın ilk sahibiyim ve char suan 2. kez el değiştirip 3. kişidedir..Evet arkadaslar şimdi solemek istedigim konuya gelelım.. Dersenızki ne zaman sattın vesayre filan ama yaklasık 7 ay oluyor rahat bir bicimde bu konuyuda son gunlerde olympia e gerı donus yapmam fakat bazı kişilere sordugumda carın hakkında duşunculerinin kotu yonde oldugunu ogrenmem olduğudur.. Charı satalı 7 ay oldu fakat cok emın değilim charın satılma evrelerini şoyle değerlendirebiliriz.. 1-Lr ci iken satıldı (Ben oLuyorum) 2-Alan kişi ise Charı aldıkdan sora Flame Paper yapmıştır (2. Şahıs) 3-Alan kişi ise Charı aldıkdan sora Yarı Pet Flame yapmıstır yani oasis staff giydirmiştir (3. Şahıs) Şimdi gelelım asıl konuya; Bir kere acıklama yapıp susucam ve başka bir şeyde yazmıyacagım..Car iLe mukemmel dostluklar edıldım..Fakat bir sure sonra arkadaşlarımın ko yu bırakmasıyla bırlıkte benım icin de bırakma zamanı geldi diye duşundum..Halbukı olympia'ya arkadasım +8 wood verdi diye başlamıştım..Nerden nereye..Ben charı itemsiz bir şekılde satdıkdan sonra itemleride ayrı bı sekılde ytl ile satmıstım..Charı 80k np de satmıstım suan 110k dan fazlaymıs np si neyse gecelım bu konuları..Benım demek istedigim arkadaslar oyun icinde bu benden sonra alanlar cok kişilerin canını yakmış ve benımle hic bir alakası yoktur..Bu arada charı alanlardan bahsedelım Antalya/Alanya'da oturan sanrım 12 yasında bir cocukdu 2. alan kişi..Fakat bu arkadas pis bır ortakla beraber olup ortagının karakterinin adını batırmıs ve anneye olan kufurlerıyle bılınmektedır..Bu kişinin ismini vermıcem gerek yok..Şimdi alan 3. kişiye gelelım bu 12 yasındakı cocugun akrabasının abisidir..Bu arkadasımızda duyduklarıma gore baya kısının canını yakmıs olmasıdır ama 2. şahısa gore biraz daha olgun davranmaktadır..Ve arkadaşlar bu konuyu ozellıkle anama kufur edıldıgı icin acmışımdır ve annem toprak olmustur onun kemıklerını sızlatmamak icin... Neyse arkadaslar ben buradan Beni Seven ve Unutmayan ve Sevmeyen butun arkadaslarıma yazımı okudukları icin tşkr ederm..ve son olarak belırtmek ıstedıgım SoyqanxX(Gercek bir clan leaderi)-bigboss126(Benım cok iyi bir dostumsun ve hala olesın ne olursa olsun)-Tiki35(Benım gercek dostum)-T0mBuL(Benım Kankam)-MrsSayko0(Gercek bir dostluk priesti)-İstiQlal(Sade ve cok konusmayan illegal şeylere karsı olan bır dost)-NeverLoVe(Biricik dostum Halil RealDen de arkadas oldugum birisi)-yemın ederımkı o kadar cok yazıcagım insan varki hepsinin ismini unuttum ama onlar eger gercek dostum olduklarını bılıyorlarsa ozel tşklerimi ustlerine alırlar.Hepinize bir bir tşk ederım bana gercek dostlugu ogrettıgınız icin.. Herkese Tekrar tşk ederım yazımı okuma zahmetıne katlandıgınız icin..Umarım Konunun acılma amacını ve ne msj vermek ıstedıgını anlamışsınızdır.. NoT = Bu hesaba lutfen bir ozel msj vs. yollamayanız bır dostumun accountudur ve onada burdan tşk ederım.. __________________