Merhaba arkadaşlar. Ben Nayaz. Dahada acıkca yazayım Nurettin AYAZ. Oyun icinde kullandığım car ismi ismim ve soyismimden oluşur. Kimliği belli olan birisiyim. Tabiri caize etek giyip buraya gelip yazı yazanlardan değilim. Akara serverinde olanlar beni tanıyacaktır. 3 Senelik oyuncusuyum. 30 Yaşında İnternet Kafe sahibiyim. Yazılanları okudum sadece gulup gectim. Cevap yazıpta boyle şahsiyetsizlere cevap verip adam yerine koymakta bir mantık goremedim. Ama cevap vermezsemde bu soylenilenleri kabul eidyormuşuz gibi bir hisse kapıldım. O yuzden bir kere yazacağım. Dahada devamını getirmeyeceğim. ONCELİKLE SOYLEYEBİLİRİMKİ İT URUR KERVAN YURUR. ISTANBLUE klanın kurucu oyuncularından birisi olarak konuşuyorum. Zira Klan başkanı her ne kadar TwinRoque gorunsede ki kafede ortağım sayılır ; Bu klanın birden fazla başkanı vardır. Cekirdek kadromuzda yani kurucu olan kadromuzun HEPSİNİ muhafaza etmekteyiz ve klan oyuncularının hepsi birbiri ile denktir. Bir ayrıcalık ayrımcılık mumkun değildir. Onceki sayfalarda okuduğum kadarıyla ismini belirtmemiş bir arkadaş kurucu olduğunu iddia etmiş Ya yuzyuze baktığımız adamlardan birisi isim değiştirmiş bizimle kafa buluyor yada bu arkadaş kendini kurucu uye sanarak kendi kendine geline guvey oluyor. TwinRoque ( Ozgur ) Nayaz ( Nurettin ) Orion77 ( Furkan ) Dyybuk ( Mehmet ) Evilfairy ( Burak ) MEKUNA ( Mete ) Bactery ( Erdal & Aykut Kardeşler ) Microbiq ( Samet ) Nam-ı diğar silo SorryBecauseYourDead ( Akif ) Mami ( Muammer ) YouqY ( Ceyhun ) İsimlerini verdiğim bu arkadaşlar klanın kurucu ve cekirdek uyeleridir. Ve hala klandadır. Cıkmalarıda mumkun değildir. Bunun dışında ben klanın kurucu uyesiyim diyenlere aldırış etmemenizi oneririm. Sıra geldi bu acıklamalara. Dedik ya gulup geciyoruz. Zira klandan ATILAN bazı arkadaşların bu durumu sindirememesinden başka bir şey değildir. Hani bir atasozu vardır ya Kedinin erişemediği ciğere mındar demesi. Bu gibi arkadaşlar icin soylenmiş bir atasozu olduğunu soyluyoruz. Hazmedemeyen bu kişilere Birer şişe soda ısmarlamak isterim. Klanımızda Kufur kesinlikle yasaktır. Klanımızın tum oyuncuları bu kuralı bilir. Klana alınan Tum arkadaşlara bu kural soylenip alınır. Bu kurala riayet etmeyenlerle yollarımız ayrılır. Bu her ne kadar bir oyun olsada biz sanalı reele taşımış insanlarız. Karaktersizliğe şeref-sizliğe tahammulu olmayan insanlarız. Hatta bir cok klan arkadaşımız istanbul dışına olmasına rağmen defalarca buluşup goruşmuşuzdur. Gerek onlar bizim kafemize gelerek bizi ziyaret etmiştir. Gerekse biz il dışına giderek kendileri ile goruşmuşuzdur. Kısacası bir AİLE gibiyiz. Bize hırsız demişler dolandırıcı demişler Kimi dolandırmışız kimin 1 k parasını almışız. Cıkarsın ispat etsin ben burda carın id şifresini vericem ne varsa alsınlar. Aksine kendileri dolandırıcıdır. İnanmayanlar MEKUNA ya pm atabilirler. Mike35 denilen arkadaş kendisinden 4 GB ye yakın Borc alıp klandan atılınca bu paranın ustune yatmıştır. Daha diğer uyelerimizden borc alıp almadığı hakkında bir bilgiye sahip değilim. Cunku para bizim icin aractır amac değil. Oyunun en eskileri bizleri tanır. Bunlardan biriside ORC Carlandan DarkDesert'tir. Ahmet Yada Başar hangisine isterseniz sorup bizim hakkımızda referans alabilirsiniz. Boyle capulcuların neyi varki neyini alıp dolandıralım. Klana aldılar klandan atıp np mi caldılar diyen kişilere ise soyleyeceğim şudur. Klandan atıldığınız zaman TUM NP leriniz bizden cıkmaktadır. Bir kısmı carınıza geri gelir diğer kısmı havaya ucuyor bizde kala nbirşeyiniz olmuyor. Zira en son klandan cıkarılan ve bize bu iftiraları atan IJCI klana 80 K np bağışlamıştır. Klandan cıktığında ise klan puanı 80 K geriye gitmiştir. Kimsenin np sindede gozumuz yok.hele hele boyle kucuk miktarlara tenezzul edecek insanlar değiliz. R5 bir klan sizin 10 k 20 k np nize muhtac değildir. Evet R4 olmak uzere olduğumuz doğrudur. R4 olmak uzereyken cıkardığımız bazı oyuncular yuzunden biraz np Kaybımız oldu ama onemli değil. Giden Kaybettiğimiz sadece Np olsun. Onurumuzu şerefimizi kaybetmektense NP veya para keybetmeyi tercih ederiz. Bu arada Mike35 in klandan atılmasının sebebi bir cok kişi ile klan icinde tartışması ve kufur etmesi, klan uyelerine iftira atmasıdır. Aşağıda bir tane SS goreceksiniz. Bu ss yaptıklarından sadece bir tanesidir. IJCI isimli karakter ise hic bir klan aktivitesine katılmaması, surekli olarak pazarda afq olması yada tek başına surekli olarak MS kasmasından dolayıdır. Mike35 Ve IJCI isimli karakterleri bu klana aldıran Bactery kardeşimizede yaptıkları iftiralar cok elim. Erdal, Aykut kardeşler sayesinde Adam sınıfına koyuldular ama yemek yediği canağı pislettiler. Diğer arkadaşları tanımıyorum. Ali cavdar ve Combocu isimli kişiler niklerini yazsalardı kim olduklarını anlar onlarada cevabını verirdim. Eğer en son bu furyada klandan atılan bir pri vardı Cortx Onlardan birisi ise onun klandan atılma sebebi IIExecutionerII (Sertan) İsimli arkadaşımıza PM den ana avrat dumduz kufur etmesinden dolayıdır. Bizlere bu hakaretleri camurları atan ve klavye arkasından yazanlara sesleniyorum. Adım soyadım belli. Adresimde belli. Buyrun yureğiniz elveriyorsa yuzume soyleyin. Yureğiniz elvermiyor Cunku telefonda aradaığım zaman g.tunuzun korkusundan telefonu komple kapatıyorsunuz. O yuzden sizin gibi zavallılara soyleyecek bir sozum olamaz. Aşağıdaki SS leri iyi inceleyin. Mike35 ve diğer yan carı DeathRisk h t t p://img821.**************/img821/3070/kfr1x.jpg h t t p://img696.**************/img696/2234/kfrzt.jpg Link yazamadığım icin http deki boşlukları kaldırın YORUM SİZLERİN... __________________