Eurosoftbilgisayar gercekten cok iyi krallık yaptı, kuruşuna kadar kral kasasısın hesabını verdi, bizde onla krallık icin ortaklık yaptığımızda tek şartı krallık kasasını buglamıcaz diye soz aldı bizden, boyle durust bir krallık yaptı ve cok cok emek verdi , bu yuzden tşkr ederim. Siyahmuratta bence cok iyi krallık yaptı, birkac ufak hata yaptı ama sonucta iyi krallık yaptı kendisine tşkr ederim. Kral olmak isteyenler bu iki kralı ornek almalılar bence... Bu iki kraldan sonra iyi krallık yapanda oldu ama genelde ceplerini gb ile doldurdular ve emekte vermediler krallık icin. Tamam kralda kendine birşeyler alabilir, sonucta herkesin bir egosu vardır herkes kendine birşeyler yapmak ister ama kral olan arkadaşlar bilmelilerdirki krallık kasası kralın değildir, bu kasa serverin faydası icin harcanmalıdır. 100 dağıtıyorsan 1 kendine alırsan sanırsam kimsenin o 1 de gozu kalmaz ama sen 1 dağıtıp 100 kendine alıyorsan herkesin gozude kalır hakkıda kalır. Butun bunların yanındada kendi egonu tatmin etmek icin birde ustten abuk subuk yazılar gecersen, bir emek harcamadan, bir iyilik yapmadan, birde cebini doldurup gidersen kimbilir bunların hesabını ne zaman verirsin? CemIsbond007 de iyi bir krallık yapacağını duşunuyorum, czde basede ardreamda koxp g filanla koşturanların yakasına yapışacağını onlarla uğraşacağını, server icin cok emek vereceğini duşunuyorum. Krallık kasası konusundada adil olacağını duşunuyorum, paragoz olmadığını biliyorum bunlar benim şahsi duşuncemdir. Butun kral adaylarına başarılar HAL __________________