ilgimizi cekdi bir arkadaşımız gormuş paylaşmak istedim sizlerlede. Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen BaLGaT
Ares’ teki hacklenmis klanlarla ilgili en uzucu olayi duydum. Hatta bu klanlarin en son oyunda goruldukleri zamanki konusma kayitlari bile bende var. Ne gordugumu biliyormusunuz? Bir hacker Ares’in en iyi klanlari Ingilizce konustugu icin huysuzluk yapiyor ve Ares’te Ingilizce konusan klanlarin bir numara olmamasi gerektigini soyleyerek bu klanlarin top 10 ‘a girmesini onlemeyi kendine gorev ediniyor. Soz konusu hacker bu forumlari okur mu bilmiyorum ama onun icin hazirladigim bir mektubu birisinin ona iletmesini istiyorum. Bu, ayrica Turkce forumlarda da yayinlanacaktir. Sevgili Hacker , Bu dunyada ilerleyebilmek icin birilerinin basari gostermesi . gerekiyor. Kendisini yukseltmek icin digerlerinin emegini cignemesi degil. Eger sinirin nedeni, kendi klaninin Ares’te 1 numara olmamasi ise, sana tavsiyem su andaki top klanlardan daha iyisini yaparak bu seviyeye gelmen. Senin kendi kabiliyetsizliginle ugrasma ve basarili olmaya calisma yontemin bencil , sonuk ve de sacma sapan. Tipki kendin gibi. Ben Knight Online’i yoneten firma icin calisiyorum. Ve senin gibi benim de gorevlerim var. Eger Ares’te dagilan baska bir klan daha olursa, bu klanlarin hacklenmeden onceki NP’ lerinden daha fazlasina sahip olmalarini saglayacagim. Ve onlara senin zavalli klaninla aranizdaki farki artirabilmeleri icin butun NP artirma scrollarini verecegim. Cabalarin, zarar vermeye calistigin klanlara iyilik yapmaktan baska hicbir ise yaramayacak. Ne kadar zavalli ve de komik, sence de oyle degil mi? Sen kotusun! Ve senin hangi klanda oldugunu buldugum anda o klani dagitacagim. Klandaki butun karakterleri level 1’e ,experienceleri negatife indirip butun esyalarinizi silecek ve kasanizi kitlenmis . acemi esyalariyla dolduracagim. Knight Online benim! Sen de benim dunyamin icindesin. Ares serveri bana 50 adim kadar uzakta ve sen oradaki ve datalardaki kucucuk bir lekesin .Senin yapmaya calisitiklarin ve yetkin olan seyler gucsuz ve kizgin bir adamin zavallica cikan seslerinden baska hicbir sey degil. Eger istersem oraya gelir senin olan herseyi kapatirim. Ben senden daha gucluyum, seni mahfederim. Eger yapamayacgimi dusunuyorsan, bazi yontemlerin veya gizli becerilerin oldugunu saniyorsan yaniliyorsun. Sunu bil ki GM’in gucunun 1 grami bile sende yok ve ben GM’den bile daha cok yetkiliyim. Sen kaybedeceksin ve cok kotu bozguna ugrayacaksin. Sartlar bunlar. Eger sacma sapan gorevini devam ettirmek istiyorsan simdi basina neler gelecegini biliyorsun. Linus Orjinal link http://forum.tr.knightonlineworld.co...howtopic=34284 Saygılarımla JhiungSuigun