CypHeR in En Ezik KraLi 10_ArgoRn_10 a sewgi Ve SayqiLaR
Knight Online0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- CypHeR in En Ezik KraLi 10_ArgoRn_10 a sewgi Ve SayqiLaR
-
01-10-2019, 02:08:11aRgoRn ZamaninDa yaptiqi bi Hatadan DOlayi HackLenmisTi Bende Hacklemeden onCe cektigimiz Resmini SİzinLe PayLaşiyim Dedim eeger O bu FOruma qeliyorsa yada Bu foruma qelipTe onu taniyanlar varsa bu Link i Ona yollasin. Bak sozum sana..!Arkamdan konusuyoRMussun ben seni bi kere affettim eger bidaha bole bi şans elime qeliRse emin oL ki seni KesinLikle affetmem.! azmi YalVardin unuttunmu O qunLeri ? gizLi soruna kadar aLmistim ben CHarini ama Sonra gene dayanamadim Verdim sana .! sana sunu soliyim Eger bidaha O Char qeliRse lvl 40 50 yapmam 1 lvl e kadar duşururum SOnrada SkiL sifiRLatirim Ole kaliRsin sana Solemek istedigim Sadece akiLLi OL.! tmmmi ? Benim Chari biliyoRsun Zaten solememe GeReK yok Sakin Benim HaKKimda Başkalarina Laf yapma Beni tehdit etmissin Bende sana sunu soliyim DemiRden KoRkSam trene Binmem Elinden qeleni deiL elinden qelmiYenleri bile arkana koyma tmm mi Beni biLen biliR hadi simDiLik Bye Bye .! akiLLi oL akLini aliRim Senin .! BuDa snn SoyuLMadan 5 dk Onceki Resimin .! [IMG]http://img469.**************/my.php?image=hackbytxql9.jpg[/IMG] __________________