Rumelide 63 level Kara buyu sura satılıktır. [İSTANBUL İCİ VEYA HAVALE SEKLİNDE] Oyunu bıraktığım icin satıyorum Karakter Kırmızı bayraktır Skiller : Karanlık koruma m7-Ates hayaleti m6-Karanlık kure m6(karanlık koruma ve ates hayaleti icin sanırım son 1 bk okumak gerekiyor) Zırhlı at mevcut fakat olu Zırh : +8 Ruh plaka ve +9 Mistik Plaka mevcut Silah : +9 32 ort dolunay ve +9 9 becerili dolunay mevcut Kalkan :+9 aslan ağzı kalkan Kask : +9 alaycı kask Ayakkabı : 2000hp +0 tunc Takılar : +9 abanoz kupe - +9 gumus bilezik - +0 1000hp gumus kolye Kasa ve inventory para edibilecek veya isinize yarayabilicek ıvır zıvır dolu. Yan carlar 17-20 ve 32 level 32 level olan karakter bedensel ve az cok itemi var metin carı olarak kullanıyordum. Zırh olarak : +9 Kaplan var Silah olarak : +9 Orumcek mızragı var inventory isinize yarayabilicek ıvır zıvırla dolu 20 ve 17 levellik karakterlerin; inventoryde isime yaramayan yada daha sonra kullanıbilceğim bkları ve bazı itemleri koydum cok para edebilecek seyler değil ama isinize yarayabilir yinede FİYAT 75 TL DİR. İLGİLENENLER DUSUNDUKLERİ FİYATI OZEL MESAJ OLARAK BELİRTEBİLİRLER. __________________