Arkadaslar sadece benim ettiğim kufurleri kopyalamıs .. Bu isler mekan vermekle olmaz arkadaslar ortak mekan secilir .. Ne senin mekanın olur ne benim mekanımdır .. izmit/değirmendere 2. memleketimdir aslende karadenizliimdir her mekandada ne yazıkki qider yapma kabiliyetine sahibim cunku her sehirde cok sıkı dostluklarım oluor reel yada sanal .. Mr4zral madem konuyu actın delikanlıysan izmitte yuzyuze goruşmeye hazırım konuyu acan neşet deil goktuğtur. Neşet oyundan cok ama cok sevdiqim biridir goktuğu ztn kmse skne takmaz sevmez. Ben dedim Erpek ben eskişehirde yasadım 12 sene salı qunu geliorm delikanlıysan ara tepebasında oturuor camlıcaya gelceimi soledim haa oda olmadı adapazarında akyazıda goruşuruz dedim. kendisi yusufladı altımda megane arabama kadar var her turlu alırım soteye cekeriz ne kadar erkek goruruz .. 4god snn icinde gecerli ne kadar erkeksen ortak mekan buyur klavyede kim konusuo gorelim biraz delikanlıysan erkeksen ozel pm atar lafını yaparsın frmtr den kurtulun biraz sunu nasıl tanırsınız bu nasıl tanırsnz burası poke forumu .. kullandıqım charlar PaPaDoG, ory10, HateItOrLowe dir .. Serverdada hic adımı kotuye anan olmadı buda konunun asıl ozetidir .. Aferin once kendin kufrettiğini yazmamıssın neşetlede aramı bozcanız o olcak simdi ben kanıt koyim acıklamamı yapayım; Olayı anlatıyorum b2 de merchant yaparken bir pm geldi shard +8 satıyodum ve pm yi atan kişi Erpek idi .. Bana sharda cok ucuz teklif yaptı saol dedim ve direkt kufretti sonra clan baskanın gelsin dedi taegutece 1k vurduqunu soyledi arenada tae, erpek i pauldronsuz kesti bana 1200 damage koyduqunu soyledi 425 i gecemedi, yediremedi talia dedi itemlerimin SS sini cekerim kac kere kescek oldum magesi cekti, her gorduqu yerde bana daldı 2vs1 yaptım zor kestiler warrior & rogue olarak ve son olarakta olay kapansın die msn verdm ozur dileştik olayı kapadık buqun yine pmden ana bacı bırakmadı .. Sana sunu soyluyorm cocuk, partiye aldım once sen bana l4n lun konustum şerefime dil uzattım kac paralık adamsın dedin yasım 22 istiosan bu konuyu izmit tren istasyonunda konusuruz Savunduqun adamın msn konusmalarını koyuyorum siteye .. bu adamı clanda tutuosanız yazıklar olsun size .. Su ana kadar bi cok saglam charlara qirdim ne sealsiz itemleri vardı elimi surmedim,daha cok var onlar kendileri gelir yazar buraya clandan vakti olmaan adamlar itemlerini bana verir ve ben satarım parasınıda veirirm. bu serverda beni tanımayan ardreamcı cok az yani yeniler .. yani birileri yokken biz qider yapıoduk senin bana taş atman yersiz partiye aldım neşet sanıp direkt şerefime dil uzattın .. ve savunduqum adamla msnde adam gibi konusmak icin topluya aldık arki engellemis beni engeli actı sovdu adam dedik 32 yasında dedik asarım keserim dio ben esk. de olcam salı qunu saat 14:00 da o kadar erkeksen arar nomuda yazdım ve savunduqun adamın msn konusmalarına bak Siz adam olamazsınız aranızda bi neşet ile samet var alayınız klavyeci .. Ben izmitede gelirim eskisehirede ztn gidicem akrabalarımız var o kadar delikanlıysanız cıkar yuzume karsı manifesto yaparsnz .. Bu resimlerdede munur yani Erpek' in Yuce Allah' a ve Peygamber Efendimiz' e sovduğunu qosterior Allah' sız adi herif .. kısa bir not: su ana kadar hakkımda harbiasassin dısında bi kisi konu acmadı kotu olarak oda hazmedememekti sacmaydı ztn, herkes tanır bilir beni nasıl bi konu actıqımı, Allah' a ve Peygamber efendimize kufreden birini savunan kişiye inananlar buyrun yol hazır ben acıklamamı kanıtlarsa yaptım konusma icin olan kisiler Erpek, Jajii, TaEgUTeC ve ßenim .. Nickine bakın Erpek in sadece allah yargılar yazıor ve bu adam yaradana ve muhammedine nasıl kufredebiliyor? Admin kufurlu ss leri kaldırabilirsin ama konunun asıl ic yuzu kalsınki millet goktuğunda erpek inde ne olduqunu bilsin .. __________________