irosking 160 milyon exp kaybetmenin hesabı olacaktır mutlaka
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- irosking 160 milyon exp kaybetmenin hesabı olacaktır mutlaka
-
01-10-2019, 01:53:30ironsking ufuk dneen şahıs slotuma ks kurma dedim rica ettim uyardım daha onceden uyarmıştım ks yaptırmam demiştim oyun onemli değil benim icin adam ol demiştim 10 gundur exp kasamıyordum oyuna giremiyordum dun borderdan sonra eldim paramun slot 1 e slotta senin clanından 1 kişi vardı ben hemen bordedan cıkanlarla partiyi kurp başladım sen ve geri ckalan clanının elemanlara slota gelip ks yapmaya başladınız bir adamınız beklemiş diye slot bizim dediniz seni uyardım borderdan sonra slotlar boştu ilk kim kurup başlarsa onlara saygı gosterin dedim ben bu gune kadar aynısını yaptım slota benden once başlayanalr oldumu kolay gelsin deyip partimi patlattım diger oyuncularda genelde boyle yaptılar insanlık ve saygı meselesi ama siz pislik yaparak birşeyler kazanmayı alışkanlık etmiş şerefsizlersiniz ogun bana ks yaptığından itibaren gozunun onunde 160m exp duştum ve sana tek bi kelimem oldu bu charın bu zararın bu emeklerimin kaybının hesabını sana odeticem her lafıma rağmen bana telini adresini vermedin sana ev telimi verdiğim halde aramadın sadece duşun bu oyun emek vermiş bi insan 160m exp duşuyorsa acaba nedendir ve neler yapabilir arkadaşımın tvsiyesini dinleyip son kısmı siliyorum bu olanları buraya yazmakla yetincem bu son olsun artık herkes aklını başına toplasın kavga gurultusuz oynucaksak oynayalım şu oyunu pislik yaparak değil. __________________