Knight online Komik sozler buyrun iceri !!
Knight Online0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Knight online Komik sozler buyrun iceri !!
-
01-10-2019, 01:52:03ARkadaşlar sizinle paylaşmak istedim bildikleriniz varsa paylaşın ben bir kac tane yaptım xD Seni Kestirmektense Ben Kendim Yatarım, Seni Yatmış Gormektense Cz' yi Yakarım, OLursem Spawnıma GeLip 4 TaşLa KaLdırma Sakın. O Mirage Sword'un Sapını ...... Sokarım. Knight CivcivLe BaşLar, Apos İLe BesLenir, Dokuz Ay Sonra Cz Diye SesLenir... Eey Gm; Bir Ban At Ki İki KişiLik OLsun, Etrafında Renk Renk YazıLar OLsun, Ben BanLanayım Humanlar Bayram Yapsın, İstersen Tum İtemLerim HumanLarın OLsun...Ama Unutma Birgun Seni BuLursam O ShardLar Oturağın OLsun. 1- azrail ile knightcı Azrail elinde orak simsiyah pelerini ve butun ihtişamı ile Knight oyuncusunun yanına gelir Azrail : Evlat seni almaya geldim!!! Gidiyoruz Oyuncu : Aga dur %3 kaldı lvl atlıcam Azrail : Ne diyorsun sen?? sen kimle konuştuğunu biliyormusun? Oyuncu : Hayır bilmiom aga hangi clandasın Azrail : Ne diyorsun sen !! Ben Azrail !! Oyuncu o ara knight kasmayı bırakır ve Azrail'e yonelir Oyuncu : Ooo abi elindeki ne ole bardish mi? Azrail : Lan ne diyorsun gecircem şimdi kafana orağı.Bardish ne lan Orak o Oyuncu : Duymadım valla abi.Forgotten dan falan mı cıkıyor? + bastınmı ? Azrail : Bırak laf kalabalığını son duanı et!! terlettin beni be Oyuncu : Abi terleme ya bak pelerin yapıştı terden sırtına.Ne o siyah pelerin ? grade kacsınız Azrail : Lan sen beni delirtecekmisinnnnnnnnn Oyuncu : Aga neden kızıyon yaw ne istiyon sen Azrail : Canını almaya geldim!! Oldureceğim seni!! Oyuncu : Aga oldurme nolur knight clerkten paso 500 national point alıyoz yaw para kalmadı sende varmı para? Azrail : Ne yapacaksın olume giderken parayı?? Oyuncu : Azrail diilmisin son isteğim bu Azrail : Al şu 100 ytl yi sus yeterki.hadi cabuk gideceğiz.Dellendirdin beni.Daha 1000 tane adam var oldurmem gereken. Oyuncu : Aga bi gunde o kadar adam oldurme.Np transferi yapıyo falan derler forumlarda ayrıca bu 100 ytl ile 20 gb alırım anca. Azrail : Ne diyon lan sennnnn.Başıma belamısın sen yaa Oyuncu : Bak sol profilden bakınca Aposlara benziyorsun Azrail : Senin canını almayacağım! Zaten senin oynadığın bu Oyun seni oldurmuş!! ikinci kez ben alamam gidiyorum. Oyuncu : Aga nereye gidiyon x3 te talos var gel keselim buffermısın sen.. Aloo nereye gidiyorsunn Azrail : ALLAHIM GUNAHIM NEYDİ BENİM!! Oyuncu : Shouttan buyuk yazma bağırma manan gider.Bu da noob mu ne.Aga nereye gidiyon Pelerin vercenmi bana? clan aga AGA AGA ........ Elimede +8 ex Shart alırım Mahallede Priestlere Ben Havamı Atarım Sağdan soldan birspike atarım DDmi takar birden ligh feet basarım! Vıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııı ıııııııııııııııın! Npnin anasınısatarım Amman heryeri toz dumana katarım Yollar human dolu olsa ne yazar Soyleyin ulen benikim tutar? Vıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııı ııııııııııııııııın! Vayanam ben cok gucluyum be Eyanam ex shartlar toz pembe Human kovalıorum bir sağ bir sol Vıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııı ıııııııııııııııııın! Eyanam Spike fır donuyor Eyanam bak gm bakıor Cekilinyoldan K4NGQ gelior!! VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII N!! Bas gaza K4NGQ bas gaza Kim tutar bizi bas gaza Cz senin hic durma Hadi np kasalım bowda! Vıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııı ıııııııııııııııııın! Bir Human gorsem gorunmezlik basarım Caktırmadan ezikmi die bakarım uff tekyedim la ezik DD takamda bir vs yapalım! MİNORUN SESİ KULAKLARI DELİOR!!!!!!!! Evet sevgili izleyenler gelen son dakika haberine gore, 10 gundur kayıp olan ve kendisinden hicbir haber ve iz alınamayan 58 lvl karus priest (A.S.B)Linartta Trollerin copluğunde olu olarak bulundu.yapılan otopsilere gore kucuk A.S.B gecen hafta Humanların galibiyetiyle sonuclanan Lunar war sonucunda karus bolgesini basan 5 humanlı tarafından 10larca kez tecavuze ugramış..binlerce kez bıcaklanmış.zararı odenemeyecek damage hasarlarına maruz bırakılmış daha sonra oldurulmuştur.A.S.B ye tecavuz edilirken olay mahalinde bulunan gorgu tanıgı guard ların tarifine gore zanlılardan 3 u rogue 1'i priest 1'i de magedir.3 rogue lighting feetle kucuk A.S.B yi yakalamış uzerinde defalarca kez combo yapmışlardır.olay yerine cekilen zanlı priest ise A.S.B yi 12 kez 4 taşa kaldırarak exp kaybına maruz bırakmıştır.işleri biten katiller cesetteki butun uniq itemleri , uzerinde bulunan 5 gbyi,str10 atasay takı setini,ACCESS,VISA,BONUS kredi scrollarını calarak kayıplara karışmışlardır. Saat 15.30 sularında...EL MORAD ın asga ilcesinde Anti koxp cular tarafından yapılan protestoda No koxp pankartları dikkat cekti...Protestodan 20 dakika sonra 50 kişilik protesto grubu ******* Castle a mesale ve +8 molotow kokteyl leriyle saldırı duzenleri...Az sayıdaki Castle Guvenlik Elemanları olaya mudahale edemeyince olay mahaline aniden 500kişilik Koxp kullanıcısı akın etti. 5'li oklarla acımadan protesto ekibine saldıran koxp cular yaşasın koxp tezahuratlarıyla bir kez daha koxp un kazandığını gozonune serdiler.Protestoda olen 50 kişi Zombilerin mezarlığında toprağa verildi.+70 3 ADET İmam 1 şubat ikindi vaktinde cenaze namazını kıldırdı.Namaz esnasında ortaya cıkan ATTİLLA, Allah huzurunda imana gelip kıbleye donerek cenaze namazına başladı.Namaz sonrasında kesilen Attilla nın eti cemaat tarafından paylaşıldı.Etin 1/40 ı ise bolgedeki kimsesiz zombilere verildi.... Lunar Walleyde Birikmiş BeKLeyenlerin konuşmaları.... (farklı kişiler olduğu icin a,b,c,d olarak adlandırıyorum...) ###Notice:Lunar war will begin in 5 minutes... A: Gm!!!!ac şu kapıyı artıkk.... B: Acıl mercimek acıl...? C: 2'li Sıra olun olum karışıklık yaratıyosunuz ondan acmıyo kapıyı... D: Beyler arkadan ellemeyin lutfen^^ E: Olm lan birisi cuzdanımı calmış... F: La Hakan olm az once onume bi priest gecmişş offff... G: Kim osurdu lan???... ###Notice:Lunar War will begin in 1 minutes...### A: Tamam olum selevat getirin girioz.... B: ArTık girelim yani 5 tane adamdan cocuuum olucak nerdeyse C: CİEEEMM OPEN DI DOOORR PLSSS... Aradan 1 dk gecer hala kapıda bekleyen insanlar :S Topluca : Ne bitmez 1 dk mış be abiii . 2- trolun exp i bol olur GARA TROL KESERİM YAR ESLANTA GİDELİM COKTAN BERİ GORUNMUYON PK DAN MI SEKERİM TROLUN EX İ COK OLUR KAVURMASI BOL OLUR ELİN ADAMI MORT OLUR EX İN YOLU BOL OLUR WARİORUN KOLU YOK ROGUEMİN DONU YOK EĞER KASMAZSAM AY CANIM CİVCİVLERİN HAYRI YOK 3- knight online'ım benim canım benim KNİGHT ONLİNE' IM CANIM BENİM Boos cıkar hemen party kurarım, Disband verip malzemeyi kaparım, Tezgah acar babamı bile satarım, Knight Online'ım canım benim. Esland senin, Colony Zone benim gezerim, Nerde ork gorsem hemen town cekerim, Cıbırı 200 metreden secerim, Knight Online'ım canım benim. İnvise olur ork town'a girerim, İclerinden en cıbırını secerim, Varsın vursun, kulelere guler gecerim, Knight Online'ım canım benim. Millet pelerin takmış, ben anca bakarım, Nerde pelerinli gorsem hemen PM atarım, Gerekirse Moradon'da bile yatarım, Knight Online'ım canım benim. Gece gunduz durmaz Knight Online kasarım, Yemez icmez parayı Knight Online'a basarım, Bu gidişle 1 ay sonra feleğimi şaşarım, Knight Online'ım canım benim. Buff, Swift, Ac isterim, Kimse tınlamaz, incinir hislerim, Bir Buff'ım olsa ben neler keserim, Knight Online'ım canım benim. "Party pls" derim hemen level sorarlar, Yuzumuze tokat gibi "no" lafını koyarlar, Colony Zone'da partisiz direk oyarlar, Knight Online'ım canım benim. Ruyamda her gece savaştayım, Ben bu işte neden hep zordayım, Belki 1 ay sonra ork towndayım, Knight Online'ım canım benim. Kira geldi birikti faturalar, Benim aklımda hala Haungalar, Sat anansını boşver gitsin sorunlar, Knight Online'ım canım benim. Yandı itemler, ciğerim yandı, Gozumden akan yaş değil kandı, İtem deyip gecme, onlar birer candı, Knight Online'ım canım benim. 4- agalar Civciv idim Maradon'dan kaptılar 5k verip El Morad'a attılar Trollere tp yapıp kactılar Boyle oyun olmaz olsun ağalar Party party El Morad'da gezerdim Nerde OK gorsem hemen basardım Arenada gozlerimi acardım Boyle oyun olmaz olsun ağalar En sonunda bir partye alındım Once şoyle etrafıma bakındım Apostlara ilk vuruşta atıldım Lutfen biraz kibar olun ağalar Lvl 30 oldum tebrik ettiler Bir hamlede party disband ettiler Eziksin sen diye diye kestiler Boyle oyun olmaz olsun ağalar Lvl 40da bir clana yumuldum Kasın beni diye ağlar dururdum Bir pelerin goremeden kovuldum Boyle oyun olmaz olsun ağalar DTSde ks yiyip bakarım Suikaste kurban gider yatarım Exp icin babamı bile satarım Boyle oyun olmaz olsun ağalar Nerde novacı gorsem yağlar yakarım Cevap verir diye mesaj atarım Asasına hayran hayran bakarım Bi 5 milyon veren yok mu ağalar El Moradda Dervishlere rastladım Kesmek icin Z ve R ye tıkladım Party ile ben de yeri kokladım Yok mu 10 taş rezzer yok mu ağalar Ezik mezik bir savaşta bulundum Buffer yoktu tek başıma koyuldum yarı yolda bir okcuya vuruldum Lag olmasa gosterirdim ağalar Stiletto yanar soner dururdu Silahlarım boyna heba olurdu Upgrade Scroll ile hani +9 olurdu Silahımı geri verin ağalar Herkes kospcu olmuş nerde adalet Hic kimsede kalmadı huzur saadet Ben de kuracağım en sonunda nihayet Banlamayın beni ne olur ağalar Knight Online oynar lvl kasarım Zamanımı yok ederek yaşarım Cok gecmedi belki ben de bıkarım HAYATIMI GERİ VERİN AĞALAR 5- jakopsen in imali CAFELERDE GORDUM KNİGHT ONLİNE KASANI COK KISKANIRIM İTEMİNE + BASANI KIRACAM Bİ GUN KAFANDA ASANI ELBET YAKALARIM BEN O KS YAPANI KNİGHT ONLİNE BAŞTA ZEVKLİ GELİRDİ OYNAYANLARIN HEPSİ COK GECMEDİ DELİRDİ EL MORADA GİTCEM ARKLAR 5K VERİN Bİ SKİLL ACILCAKMIŞ BENİDE KASIN Bİ ZOMBİLERDEN İYİ EX GELİRDİ SKELERDE NEYİN NESİYDİ COK GECMEDİ BİR TROL BELİRDİ ARDINDAN PARTY DİSBAND EDİLDİ CİVCİV İKEN PARTY KURAR GEZERDİM PARTY PLS DİYENE LWL DİFFER DERDİM BİLMİYORUM NEYDİKİ BENİM DERDİM HAUNGRALARA EL KALDIRMADAN GEBERDİM REZZER BEKLEMEM HEMEN KALKARIM EX İM YARILANIR AĞITLAR YAKARIM ARASIRA BİR LWL GERİ ATLARIM EX İCİN CLANI BİLE SATARIM İŞTE BOYLE AGALAR BENİM ŞİİRİM + RAP İMİ BEĞENENLERDEN İSTERİM DEVAMI GELİRMİ ONU BEN BİLİRİM EMEĞE SAYGIYI HER ZAMAN DERİM __________________