Oncelikle herkeze merhaba arkadaşlar. NPT ile YTL'yi ayrı tutan arkadaşlar... NPT neyse benim gozumde YTL char almak ta aynıdır. SEnin clanın ust sıralara yukselemiyor diye Npt yapıyorsun ve yukseliyorsun. Bakıyorsun rakip clanın yukselmiş sendee YTL ile char alıp Clanı yukseltiyorsun... Aradaki fark ne ? Neymiş YTL alın teri ile kazanılmış ve o parayla Np li Char alınmış tmm eywalla birşey diyen yok. Peki en ust sıraları hakeden bir clanı YTL ile gecmek adaletmi ? Orneğin A Clanı cok iyi bir clan 1.liği hakediyor B Clanı tam bir ezik ama YTL ile char alyor ve A clanını geciyor. Burada lafım yuxexes'e veya başka bir clana değil. sadece biraz bir laf ederken duşunup de edin. Hadi diyelim tamam haklısınız NPT illagel YTL legal tmm kabul. Peki orneğin YTL ile aldığınız char 3 veya 5 m Np yi her neyse kendisimi kastı ? Yoksa NPT ilemi kastı ? Bakın arkadaşlar farkındaysanız bu tur konulara hic yorum yazmam GaLLiPoLi Leader'i olarak ama herkez haddini bilecek burda arkamızdan konuşup ta Oyunda kanka ayağa abi ayağa cekmiyecek... MrGetPyscH0 adam GaLLiPoLi duşmanıydı YuXeXeS'den cıktı adam benden clan istedi Daha Dun LoLLiPoLi gibi aptal ve terbiyesizce laflar kullanan adam bugun GaLLiPoLi'nin eline duştu tabi kucumsemek icin soylemiyorum. Ama şurda oyundaki kimliği belirsiz 3-4 dengesizin laflarına bakmam. GaLLiPoLi kurulduğundan beri bunlar forum da cak cak oter oyundada Abi clana kac k bağışla alırsın derler. Dinime Kufur eden Musluman olsa Gam yemicem. Yorumlara baktım IISirDeatlesII de Yorum yazmış ? walla guldum yaa R2 Cz'de NPT yapıyordu Foruma koymuşlar SS leri hala NPT'ye karşı cıkıyor ya guluyorum sadece. Pwnage Clanı başladı NPT'ye bilmem ayıkabildizmi ? SULT4NS alnının akıyla geldi 2.ciliğe.? ProTeRiaN Cz De kastıkları Np lerle durdular ayakta 2 sene ? Lions 3 Gunde YTL ile Geldi 1.liğe Ama herkez tebrik etti Helal olsun Lions'a adamlar Para veripte 1. oldu dedi. DEMİ ??? tabi bunları goren olmaz cunku milletin işi GaLLiPoLi & YuXeXeS... Tek İllagel clan bunlar başka yok... Neyse siz Forumda Paparazziliğe devam edin bizde yolumuza devam edelim bakalım ne zaman catırttt diye catlıyacaksınız. Gelelim Krallığa Biz bu Krallığı alnımızın akıyla ve Emeğimizle aldık. bilen biliyor o bana yeter. Tabi cekemeyenler foruma cıkıp lehimize konuşanlar olacak ona da lafım yok. Zaten ben,, beni herkez sevsin, bana kucak acsın, beni yatağına alsın, beni Nufusuna gecirsin demiyorum. Sevenimiz olduğu gibi sevmeyenimizde olacak eywalla ama bizim hakkımızda kotu soz olarak ne diceğini bulamayan adamlar ARQUN Fake Charla Kral oldu demiyecek. Zaten her Kral olan insana soylenen soz bu. UMUTNET kral oldu neymiş fake charla Kral olmuş NEYMİŞŞŞ 400-500 Tane Fake charı varmış. ee biz 5 aydır koyuyoruz adaylık kral olmadık da bu ay Kral olacaz deyip 1 ay icinde 400-500 Tane Fake Char kasıptamı kral olduk ? UMUTNET'in 400-500 Tane Fake char var diyenler elleri kaldırsın bakayım goreyim ? hani eller ???? demek ki UMUTNET'in 400-500 tane fake charı yokmuş. Demek ki her KRAL Olana cekememezlik amacıyla soylenen bir sozmuş DOĞRUMU ? Hic işim gucum yok Marodan da Char kasacam Pfff... Soylediğim gibi biz bu krallığı emeğimizle aldık Slot Slot Dolaşıp Oy istedik SS'ler de mevcut zaten gormuşunuzdur bazı arkadaşlar utanılcak bir işmiş gibi Foruma koymuşlar hemen. o arkadaşa da tekrar burdan teşekkurler. Yani arkadaşlar benim kimseyle sorunum yok Yuxexes den cok iyi dostlarım var OnurDream, SEninPiPinVarmı vsvs Neyse fazla uzattım ne desek boş aslında beni tanıyanlar sevip sayanlar bana yeter herkezin beni soylediğim gibi sevmesini beklemiyorum Sevmesinler de zaten yoksa tadı kalmaz oyunun. Benim clanım birazda cevremdeki dostlarım bana yeter az olsun can ciğer olsun... Neyse herkeze sevgiler.... IARQUNI __________________