Bilmeniz gereken detaylar ! Oncelikle sanal sunucularda iade soz konusu değildir !Odeme onayı 5 dk icerisinde yapıldıgı icin gereksiz ve yanlış yere bildirim yapmayınız ! Oyunlarda yedek almak tamamiyle muşterinin sorumlulugundadır.Kurulumlar minumum 1 maksimum 24 saatte teslim edilir ! Msn adresimizden gerekli bilgiyi alabilirsiniz ! guvenlik acısından destek taleplerinizi sitemizden talep ediniz ! Kurulan sunucuların bilgisi sisteme tanıtılan isim soyisim ve mail adresinden baska birine verilmez. Siparişinizi verdikten sonra site + adminpaneli+ticket+market kurulumu tarafımızdan yapılır ve isteyene ftp cpanel bilgileri verilir. Baska şirketlerde bulunan sunucuları tasıyabiliriz.Oncelikle calıştıgınız firmadan izin almalısınız. forum kurulumu istiyorsanız satıs temsilcimize sorunuz.Lisansız yazılımları kullanmadıgımızı bilmenizi isteriz. Her yapılan odemenin faturası kesilmektedir.Adresinize fatura gonderilmesini istemiyorsanız bizi bilgilendiriniz. V7 Server Filesi -Otomatik Kanal Kontrol Sistemi [ YepYeni Bir Kodlama ] -Butun Hileler Engelli -%100 Sorunsuz Yeni Pack Sistemi - Bonus Sayfası -Evil Hayvan (Pet) Sistemi [5 Tane Peşinizden Gelir] -Ddos Engeli -Sorunsuz 1CH Acılış -Maxımum Statu : 95 -Maxımum Level : 225 -Game Versiyon : Game rev.1867 -7X Engelli , Efsun Botu Engelli -The Devil's Catacomb -The Lost Empire (M2M) -Minyatur Zindanı (M2M) -100'e yakın yeni ic item -Donuşumde istenilen butun itemler ayarlı ve duşer -Ejderha Tapınağı Official (Kıvrık Anahtar Sistemi + Şifreli Giriş) -9 Kat Turkce Kule 3 Kat Surgun Mağarası 2 Kat Orumcek Zindanı Aktif -Aktif 125 Levele kadar 7 Kez Silah Donuşumu -Boss Cehennemi ( Yeni Map ) -Kimsesizler Diyari ( Yeni Map ) -Sorunsuz Her Karakter İcin 13 Adet Zırh -Sorunsuz Takım Zırhları -100 Adet Yeni Takılar -Yepyeni Bir Npc Sistemi -Karakter Kilitleme Sistemi -YepYeni 18 Adet Gorev -YepYeni Sorunsuz 19 Adet Silah Atakları Duzeltilmiştir -YepYeni Moblar Bosslar Metinler -YepYeni Bir Boss Puan Sistemi -Yeni İtem Gorevleri -Karakter Değiştirme Yuzuğu -Karakter İsmi Değiştirme Yuzuğu -Donuşum Yuzuğu -Ozel Vip Yuzuğu -YepYeni Bir Pet Sistemi -Ozel Duzenlenmiş Sihirli Yuzuk -Ozel GameMaster Npcsi -Yeni Event Sistemiz Beyaz İnci - Kara İnci - Buyulu Metal - Ay İsigi - Kabak Drobu Olarak Yepyeni Droplar Mevcuttur. -Ajan Eventi -YepYeni Bir Kestigin Mob Ve Kestigin Adam Sayısını Gosteren Bir Sistem -Kristal Odaya Kıvrık Anahtar Ve Sifre İle Girebilme -Ozel Kodlanmıs Su Taşı Gorevleri Daha AnkSOFT.net Ne Yapsin Siz Soyleyin.? Buyrun Fotograflarımız. V12 Files Ozeliklerı Sorunsuz 6 Yeni Harita [ 3 Tanesi Metin2 TR Yeni Mapı ] Sorunsuz Metin2 TR Yeni Bossları Sorunsuz 3 Yol Ve Savun Yok Et Event'i Sorunsuz Kostum Sistemi Sorunsuz Enerji Sistemi Sorunsuz Başarı Sistemi Sorunsuz Pet Sistemi Sorunsuz Sorunsuz Beta Haritaları Ve Mobları Sorunsuz Pokemon Efecktleri Sorunsuz 16 Yeni Npc Sorunsuz 6. Beceriler Sorunsuz Yeni Işınlayıcı Npc Sorunsuz Pokemon Efecktleri Sorunsuz Yuzuk Efecktleri Başlangıc 80Lv. - Bitiş 127Lv.'dir vE TİCARET HARİTASI ! Game Master IP Derdi Yok Ruh Taşı Bugu Yoktur ! Hile Koruma ( %90 ) Otomatik duyuru gorevi Aktif ! Her yerde Depo acılabilmesi icin Depo gorevi ! Tamamen Turkce Ox ve Uc Yol savaşları ! DC Gibi Hileler Engelli.%100 DDOS ve Firewall Korumalı. Oto Kanal Acma Sistemi, 1CH Daha AnkSOFT.net Ne Yapsin Siz Soyleyin.? Buyrun Fotograflarımız. Sadece Bu Ozellikli Servere Sahip Olmak Ayda 31,00 TL Ne Kadar Kolaymış Deyilmi.? Herkezin Neden Bizi Tercih Ettigi Galiba Belli OLmaya Başladı. Firma Bilgileri Web: www.anksoft.net Mail: [email protected] Skype Adresı : AnkSOFT.net (Genel) Skype Adresı : Anksoftsales (AnkSOFT SATİŞ) Skype Adresı : Anksoft-satis (AnkSOFT SATİŞ ve Destek) Skype Adresı : anksoft.muhasebe ( AnkSOFT Muhasebe) TEL: 0536 337 70 83 Ys no : 2825 Msn: [email protected] [email protected] [email protected] Mail [email protected] Canlı Destek: http://anksoft.net/canlidestek/chat.php Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen MagicalPoweRR
guzel ve gayet ilgili bir bilişim

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Dramish
İyi biliriz diycem cok klasik olcak ee başka ne diyim Başarılar ANKSOF

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen dejavu58captan
Turkiyenin En İyi Bilişimlerinden..

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen EndLess
Aynen Oyle

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen TRDuyqusaL
İyi bir bilişime benziyor. Hayırlı Satışlar...

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Ghettoo35
Şuan sizle calışıyorum İyi ki de AnkSOFT ' tan almışım. Hicbir şey gecikmiyor. Yaşasın AnkSOFT DİPNOT : Asmt2

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen HolySpy
Super Bilişim Almadım Ama Cok İlgililer

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen J3lackAnqeL
Duyduğum Kadarıyla Cok İyiymiş.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen oOaRiZoNaOo
forumda takip ettiğim kadarıyla iyi niyetli oyle parayı alıp kacan bi sunucuya benzemiyor

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Express
Bir alan adı alırsam hic bir yere bakmadan direk sizden alırım.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen DarkCrewz
Oncelikle fiyatlarınız oldukca uygun.Donem sonu projelerimizde buradan host ve domain almayı duşunuyorum.Birde sitenize canlı destek eklerseniz cok guzel olur

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Bedevi
Duyduğuma gore iyiymiş

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Majezik
Guzel bilişim !

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen WTF
Gorduklerim ve bildiklerime gore guzel bir bilişim.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Majezik
Super bilişimdir.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Carves
ßilmiyorum Ama İyi Sanırım ##

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen JohnaS
AnkSOFT' u Herkeze Oneririm . Ben VPS Alıcaktım Fakat Bazı Ailevi Nedenler Yuzunden Alamadım ama size kesinlikle oneririm Teşekkurler AnkSOFT

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen kerem123m
Fiyatları cok ucuz ben oğrenciyim aldım ve mutluyum cok teşekkur ediyorum iyi satışlar.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen JohnaS
Duydugum kadarıyla iyi bir Firmaymış

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen EREN.KYGZ
bugun server acdırıyorum bakalım