Roll Back Gelecek Tickete Gelen Cevap İcerde(+rep lutfen)
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Roll Back Gelecek Tickete Gelen Cevap İcerde(+rep lutfen)
-
01-10-2019, 01:47:26attığım ticket bu merhaba k2team bildiginiz gibi oyunda oluşan buggdan dolayı duşuk levelli yaratıklardan uniqe itemler ve high class itemler duşmekteydi en basit orneği tyon keserek ring of felankor elde etmek gibi bu tur yollar ile elde edilen uniqe itemler ve high class silahların silinip silinmeyeceğini merak ediyorum lutfen bu ticketimi kaale alıp bana cevap veriniz rica ediyorum cunku ben bu oyunu oynamak icin her ay 35 USD para veriyorum buyuk bir samimiyet ile rica ediyorum beni bilgilendirin bu itemler silinecekmi silinmeyecekmi Gelen cevapsa bu Selam Sovalyeler! Knight Online 'nin son patch i ile ilgili endiselerinizi tarafimiza bildirdiginiz icin tesekkur ederiz. Ekibimiz patch ile ilgili oyuncularimiza zararli olabilecek sorunlari saptamistir. Yapilan gorusmeler sonucunda oyun ici duzenin korunmasi amaci ile oyunun 3 Haziran 2008 PDT tarihli patchden onceki versiyonuna cevrilmesine karar verilmistir. Onceligimiz eglenceli ve adil bir ortamda oyuna katiliminizi saglamaktir. Bu sebeple ekibimiz son patchin neden oldugu olumsuz durumu duzeltmek icin yogun calismalarina devam etmektedir. 4 Haziran 2008 tarihli patchden kaynaklanan sorununuzu cozebilmek ve sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek icin biletiniz gerekli departmanlarin incelemesine gonderilmektedir. Coklu oynanan tum online oyunlar da oldugu gibi oyuncular oyunun en onemli unsurudur. Amacimiz oyuncularimiza daha eglenceli ve adil bir oyun ortami sunmaktir. Knight Online oynadiginiz icin tesekkur eder ve iyi eglenceler dileriz. CSR Jenna Knight Online Musteri Hizmetleri rep verin lutfen __________________