arkadaşlar sabaha cıkmak bana nasip olmasın, Allah hic bir gunumu aydın etmesin ki benim bilgim carın hack doğrultusunda. Evet savundum, 10m birine verilirken kendi kasasından verdi cunku kraliyet kasasında 15 m vardı 1 saat sonra baktım kraliyette 23m vardı. Bu bana soygun olmadığını gosterdi. Ama ne var ki gecenin bir vakti olduğunu, tam zamanını tahmin edemediğim 1 gb var, bunun acıklamasını yapamıyorum. Bu apacık şekilde ortada zaten... Bana soylenen hack ki ben o konuda oğuza guvenim sonsuzdur. Oğuzun Ne bana Nede klana boyle habersiz bir işe kalkışacağını sanmıyorum. Bu tamamen bir hackdir. Boyle basit konularda hele ki ko gibi lanet bir oyun icin ahirette ızdırabı goze alıpta yalan konuşamam. Cunku ben de biliyorum bu oyun icin ne emeklerin harcandığını... NE değerli zamanların harcandığını... İnsanoğlu bunu hakediyor mu... sizler bunları hakediyor musunuz? Bende bilirim hack yemenin bu oyunda nasıl bir kahrolası duygu olduğunu. Ama lutfen daha fazla zorbeyin ustune gitmeyin. 1ay sabredip bu oyunda kral diye bir şeyin olmadığını duşunerek hareket edin. Oyunu zaten yeterince kirlettik, mahvettik. Neyse daha fazla yazmayacağım, ne kadar uzun olursa goze o kadar zor gelir. SAĞLICAKLA __________________