Arkadaşlar bi zmnlar bir insandan aldığım murky yuznden bazı insanlar trfından sayfalarca yazı yazılmıştı.Konuyu gereksiz yere uzatmak istemediğim icin cvb vermemiştim. Konuyu acıklamak gerekirse murkyi ondan alacaım sıra verdim offer sonra gereksiz bi pazarlık icine girip uste 3 gb ustemesi uzerine daha fazla uğraşmamak icin tmm diyip giden 3 gb olsun 3 gb icin uraşamam hesabı adama 3 gb verecimi solemiştim.Demekki burdan o zmnlar icin gb m olmadığını cıkaraiblrsiniz.Bunuda arkadaşa gerekli şeklde izah etmiştim.Hatta o zmnlar oyunla bazı ozel sebeplerden doalyı ilgilenemem ve satılacak itemimin olmasından dolayı elime para gcemmişti.Bunuda arkadaşa izah etmeme rağmen birkac gun snra carımın af.k olduğu bir zmnda ona cvb verememem sebebyle al chattan tabiri yanlış bi şekilde 'ZOHAN 3 GB Mİ CALDI' tarzında yazılarla adımı lekeliyip forumada konu acması uzeri ya o gun akşamı yada bir sonraki gun konuşmızda bu yaptıklarından snra .... ss leri gordunuz uzre durumlarla karşılaştım. Siz olsydınız bazı insanların diorum adınızı lekelemeri ustune o 3 gb yi verrmiydiniz.ben veremedim kimse kusra bakmasın....bu durum sonrası o 3 gb yi verennde ciddi ciddi ellerinden opmek gerek. O konuyu acan arkadaşta tam anlamıyla doru olayı acıklamadığı icin ve kısmen bana iftira attı icin kınıyorum NOT:BEN 3 GB Yİ İTEM YAKMAK İCİN KULNIORUM.VEYA POT ALIORUM.3 GB İCİN GİDİP ADIMI LEKELİYCEĞİMİ DUŞUNEN ARKADAŞLARADA ALKIŞ.... __________________