BFerhat(Burak)
ByBooDy(Burak-Priest-HackYemedi Hic)
Napalım Siz Soyleyin ^^ İlla Bendemi Millete Hack Atayım ? Carım Tamamen Soyuldu Bu Sefer Dual Roc ve Wp Değil Tamamen Yani; +8 Raptor Dual Warrior Earring Lupus Pendant+3 36 Tane Kırmızı Kutu 7 Tane Mavi Kutu veeeeeee.... 50 GB + Calan Zibidi 70 Questindeki Kalkanı Bile Calmış Yada Cope Atmış Daha Bişi Demiyorum Yani Okulların Acılmasıyla Birlikde +8 Shell Dizecektim Kısmet Buymuş Zaten Ko Dan Ne Beklenir ki? Ama En Cok Arkadaşlarımdan Ayrılacağım İcin Uzuluyorum Beni Cok iyi Tanıyanlar Var Haklarını Helal Etsin ve Benimde Hakkım Onlara Helal Olsun... Bu Arada iTemlerimi Calan zibidiye Gelince Ona Allahtan Bela ve yakınlarına Kaza versin Diyorum Hakkımı Yediler Hepsini Allaha Havale Ediyorum...(Bu Arada Dunyanın Parasını verip İtem Dizen arkadaşlar İtemlerini Kitleyerek Guvenli olduklarını sanıyolar (-)(-)(-) Guvenlisiniz Neyse Sağlık Olsun Hakkınızı Helal Edin Arasıra Priestle Girersem Girerim O hic Hack Yemedi Ama Hack Atan Atar demi^^ Bide Şu var KO ya giriyosunuz ya Ekran Klavyesi Yalan Boşa Zaman Kaybetmeyin Onla.Ben arkadaşa Şaka Amaclı Keylogger Attım Metin2 midir nedir Onun İD ve PW sini Aldım oda Bi cins Girer Oyuna Ekran Klavyesi Falan İD si 123Orta Diyelim Orta Yazar Sonra Mause İle başa alır 123 yazar ole Pw yide girer yani yok Ekran Klavyesi Yok Şu Yok bu Boş iş ^^ En İyisi Kaspersky 2009 İnanın bana^^ __________________