Gecen gunlerde arkadaşın internet cafesindeyim,iki tane 13-14 yaşlarında cocugun konuşmasına tanık oldum.İlk baştaki konuşmalar cocukları ilk gorduğumdeki yani daha onceki konuşmaları.Knight Online bu cocuklara mı kaldı diye duşunmuştum ordan aklımda kalmıştı. Aklımdayken paylaşayım dedim buyrun ; -Uğur bi oyun var Knight diye super bişe abim oğretti. -İnternetten mi oynanıyor? -He online bizde başlıyalımmı? -Olur ama benim ilk once evden para almam lazım.. vs. vs. Aradan biraz zaman gectikten sonra bu iki delikanlıyı bahsettiğim gun tekrar gordum cafede.İkiside 55-57 levellere gelmişler ve tabi malum cocukların(veya cocuk zekalıların) meşgalesi olan koxpu kullanıyor delikanlılar -Uğur bi 300k ver item kiralıyacam. fln filan derken bunlar ardream a girerler ikisinde de koxp tabi aşağısı kurtarmıyor. -Malice attığına dalacam ben hadi. -Şuna şuna attım. -Oha tek yedi lan (goren diyecek spike ile tek atıyor usta koxper ya hani). Neyse aradan yarım saat-bir saat gectikten sonra sureleri bitti ve kalktılar. 2 sininde tuttum kulağından konuşturdum,akıl verdim.Cocukların birinin babası dsi de memurmuş internet cafeye geldiğini bilse yaşatmazmış Diğerininki pasta ustasıymış.Onun durumu da icler acısı... Herneyse uzun lafın kısası demek istediğime gelirsek bu cocuklar emekci babaların cocukları. Babaları sabah akşam calışıp cabalıyıp para kazanayım da evlatlarım okusun der.Anneleri evde aman ses yapmayın aman adam olsun cocuğum diye didinsin dursun.Ve cocukların haline bak;bulmuşlar ordan burdan beleş beleş koxpları oyun icinde dileniyorlar(ne yazıkki şimdiden alışmışlar dilenmeye) 300k ları 500kları.Alıyorlar ellerine bowları ve başlıyorlar milletin emeğini gaspetmeye.Cok yazık.. Ozetle burdan koxp kullananlara sesleniyorum.Bu yazıyı okuyan koxp kullanıcıları (halk arasında binevi veletler)bile vardır.Serverı mahvediyorsunuz.Ya bırakın serverı kendi hayatınızı mahvediyorsunuz.Eslant desen aynı cz desen aynı bdw desen aynı juraid desen o bile aynı.Yazıktır gunahtır ananıza babanız başta olmak uzere sulalenize edilen kufurleri dikkate almıyorsunuz bari cevrenize bakın da adam gibi adamları ornek alın. İlerde yaşıtlarınız universiteye gidince veya iş sahibi olunca onlar kariyerlerini,aldıkları maaşları anlatınca siz de koxp la kestiğiniz adamları mı anlatıcaksınız? Bide uyuz olduğum nokta şu bahaneleri hazır : ''abi para yok gb alamıyoruz''.Hf ye carta curta gelince para buluyorsunuz gayet guzel.Yapmayın gencler gercek hayatta parası olmayan gb fln alamayan bi suru insan var.Ama en azından oyunda bifrosta juraid e ft ye giriyorlar boss kesiyorlar bi şekilde para item kasıyorlar.Sizde helaliyle bu yollara başvursanıza.Oyundan zevk almaya calışsanıza.İlla koxp mu kullanmanız gerekir? Aslında biliyorum size,annenize,kardeşinize,şerefinize,haysiyetinize edilen kufurler karşısında suratınız muşambaya donmuş durumda.Cunku kafanızı kaldırıp da haksızsınız diyecek kadar onurunuz kalmamış. Exp kasmak icin ozellikle eslantta hf vb. şeyler kullandırılmak zorunda bırakılan tanıdıklarım var.Tiksine tiksine koxp kullanmak zorunda kalan insanlar..Bunlar asla ustlerine alınmasın sozum tum karşı ırka koxp,hile,bug kullananlaradır.Cok kişi banlattım cok konuştum gmlerle ama bu akılsız cocuklar akıllanmadıkca onlar banlasa da boş (: 2 gun sonra yine gelin abiler amcalar bugun koxp kullanıyorum yarın annemi bile 300-500k ya satarım derler. MODERATORLERE RİCAM UYGUNSUZ İCERİKLİ YAZILARIM VARSA KELİMELER EDİTLENSİN.VEYA SAKINCALI BOLUMLERİ DUZELTMEM İCİN BANA BİLDİRİLSİN.KONUYU KAPATMAYIN.GERCEKTEN BU TUR KONUŞMALARI BİZ DE YAPMAK İSTEMEYİZ KUSRA BAKMAYIN AMA SİZİN DE BİLDİĞİNİZ UZERE YAŞANANLAR BUNLAR.BU TUR YAZILARIN,BU TUR SOZLERİN,BU TUR KİŞİLER ENGELLENDİKCE BU DEVRAN BOYLE DEVAM EDER. Biz anlatmaktan bıktık siz anlamamakta hala ısrarcısınız... Bir dost'tan aLıntıdır , IPiccoLoPamI
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Gercek hayattan bir kesit ! ( Tabi anlayana..)