Bu oyuna Onca Para Yatıyoruz SAdece zevk Alabilmek icin Onca zamanımız alınıyor ZEvk alabilmek icin Bu oyuna ticarete doken arkadaslarımıza kınıyorum. Ayrıca Cz Atack GElirse Hf de acarlarsa gmler bunlara el atmazsa oyuna bırakma acamasına gelmiş ButunClanlar.. Bende Cz Atack GElirse oyunu Bırakmayı duşunuyorum. Gmler onune geleni banlıyacagına biraz oyunda olsun cz cıksın eskisi gibi eventler yapsın hf izin verirlerse eger direk Oyunu Silip Baska Bir Buna Benzer oyun Oynayacagım EGer Sizlerde Benim Gibi Duşunuyorsanız Sizde Yapın Boş Yere Para Veripte Sinir OlmaktanSA Bırakır Gideriz Pazar kurayım dedim ADamın biri gelmiş 30 m maradon kirası diyor Kralık koyalım dedik Dostlar clanı kralıya almıs oy charları ile kralık satıyormus Pk ATalım Cz De kosperler var exp kasalım hfsiz bannet skıl acıcaz skıller bugta pazar yapalım item basarız alıs veriş yaparız adam pazar bozar 30 gun bannet yeriz tiket atarız 999 na doner adam kosp acmaz npt yapmaz maradon pazarda bannet adamın biri gmle arkadas olmus onune geleni banlatıyormus DAha bir suru ıvır cıvır cart curt sinir olmak elde deil. Tek istediğimiz pk ya kosper cıkmasın hf exp icin guzel olabilir fakat cz icin oldugu zaman bir cok arkadas eskisi gibi oyunu bırakıp gidecektir. ADam Oyun icin 5milyar para harcıyor sadece zevk alabilmek icin Bu oyun sizce ESkisi gibi Duzelirmii? Tartısmalarınızı bekliyorum Onerilerinizide. __________________