Oncelikle herkese Merhaba arkadaşlar iyi oyunlar; Oyunu 2-3 ay once hacklendiğim gerekcesiyle bıraktım ve şuan forumdan okuduklarım ve sevgili kardeşlerimden duyduklarım kadarıylada iyikide charım hacklenmiş diyorum.Cunku ben oyunu bırakmadan once bir duzelme aşamasına girmişti hem yetkililer hemde illegal yollarda olan playerlar(bazıları)ama şuan gorduğum kadarıyla son 2-3 ayda cok şey değişmiş..Artık bunun oyun olduğunu herkesin anlamasını isterim.Isteyen parasıyla istediği itemi alır saygı duyarım ama bir hırs uğruna illegal yollardan oynanmasına asla saygı duymam..Yaklaşık 6-7 yıldır bu oyunu oynuyordum ve şuan okuduklarım ve duyduklarımdan sonra duşunuyorumda Knight Online Turkiye'de tanıtıldığından beri bu kadar kotu bir donem gecirmemişti sanırım.Onceden az koxp kullanan vardı kullananların %95 'ide exp icin kullanıyordu ve de kullandıklarından soz etmezlerdi zaten anlayan anlardı . Fakat artık goruyorumki bu arkadaşlar yuzsuzluğu iyice ele alıp acıklıyolar koxp kullandıklarını hatta CZ ATTACK acılması icin bir kac konu bile gordum.Lutfen bunu kendinize ve diğer OYUNU OYUN gibi oynayan LEGAL arkadaşlara yapıpta oyunu daha fazla bozmayın. Yeni başlıycak olan arkadaşlarında duyarlı olmasını dilerim.. Saygılarımla; BuSehirBeniBoguyoR(Serkan) SpartanS300Mage playerlarına Sevgi ve Saygılarımla.. Herkeze iyi ve LEGAL oyunlar dilerim.. __________________