mgameden japko yaptırımlarını uskoda yaparmı
Knight Online0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- mgameden japko yaptırımlarını uskoda yaparmı
-
01-10-2019, 01:40:352008 yıllarında japko oynuyorduk . arkadas grubumuzla ve japko mgame şirketindeydi . ve bizim oynadığımız donemde turkler suanki duruma gore japkoda daha on planda yer almıstı .. ve japko o zamanlar Turkiye iplerinede acıktı yani bizlerle hicbir sorunları yoktu . ve gayette guzel zevk alıyorduk .. clan başkanımızda japonca bildiği icin hicbir sorun yasamıyorduk oyunda her clanla diyalogumuz iyiydi . sonra iş sebebiyle baskan bırakınca herkes dagıldı ara sıra girer olmustuk .. ondan sonra koxp kullanmaya baslandı serverda getirenlerde Turk kullanıcılardı .. millete uyuzluk olsun diye 4 taş basmalar . item calmalar vsvs daha bir cok olay gelince adamlar oyunu turkiyeye kapattılar haklı olarak.. son diyeceğim şudurki mgame japkoda yaptıklarını uskoya yaparsa.. usko eskisinden daha guzel olur. beklemedeyiz bakalım neler olacak NOT : sen uskoda koxp kullanmadınmı diyenler olursa kullandım. Janissaryde iken koxperlar yuzunden bıraktım oyunu hatta o zamanlar Spartan300mage clan baskanı ımnazus tu sanırım tbl kullanmadığım icin human cz townda kavga etmiştim hatta beni clanımdan attırcakmıs kavgadan dolayı oyle tehtit etmişti ventte bizimkilere soyleyince herkez kahkaha atmıstı .neyse 2 Sene sonra 2-3 arkadasında ısrarıyla(koxp devam ediyormus) okcu alıp NeverNightmarede başladım ondan sonrada SeriaLKillaS. ardream takıldım.. şu oyunda herkezin bir koxper karakteri olmustur veya kendi asıl carıyla acmıstır. yapmadım diyen yalan soyler(istisnalar kaideyi bozmaz ) herkeze iyi gunler umarım beklediklerimizi yapar MGAME bekliyoruz __________________