S.a Banlanan Karekterler Hakkında
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- S.a Banlanan Karekterler Hakkında
-
01-10-2019, 01:37:51Durduk Yere Banlanan Karekterler hakkında bir kac yorum yapmak istedim. 1. KaRakTeRin Ban yediyse Bir ticket atip neden ban yedigini sorunuz... 2. Gelen Cevap Oyun Hatasi Olarak belirtiliyorsa o Ticker Uzerinden İletişime devam ediniz. 3. En Guzel Ornegi Sizlere yakında nasip olursa ben verecegim. 4. Benim Kendi Karekterim Banlanmiştir ve banlanmam sebebimde her hangi bir illegal aktivite cıkmamıstir. 5. İsrarla sormama rağmen hic bir illegalik cıkmayinca yapilmasi gerekenleri yapmaktayim. 6.Karekteriniz banladiysa yapmaniz gerekenler. İlk olarak ticket atip karekterinizin neden dolayisiyla kac gun banladigini sorunuz. gelen cevapda Oyun hatasi olarak bildirim verdilerse yapmaniz gereken seyler: O ticket id si uzerinden iletişime geciniz birden fazla baska ticket atmayiniz bana bugun uyari gelmişti yani bir rica uyarida soylenen sey: Lutfen cok fazla ticket atmayiniz biz sorununuzla ilgilenicez.Birden cok ticket atarsaniz bizim işimizi zorlaştirirsiniz demişlerdir. Karekterim'in banında her hangi bi illagellik yoktur.Suan Mgame Destek ile temastayim we her sey olumlu gidiyor. Konu POLEMİK AMACLİ ACILMAMİŞTİR SADECE YARDIM AMACLİDİR. duzgun ticket atilmasi halinde en gec 2 gun en hizli 4 saatte cevap aldim . Teşekkur ederim saygilarimla. URL[IMG]http://img526.**************/img526/6767/7dc7l.jpg[/IMG][/URL] __________________