Arkadaşlar Uzun Bir Surenin Ardından Tekrar Mage Dizmeye Karar Verdim. Base ,İnt Flame Mage Oynayacağım.Onceden Konuyu Acmıştım Ama Şuan Base Durumunu Bilmediğimden Tekrar Acayım Dedim .Irkımı Da Belirteyim De Karşı Irkın Durumunu Goz Onunde Bulundurabilirsiniz. Charım Karustur. Kendi İtemlerimi Yazarsam Size Daha Cok Yardımcı Olurum Sanırım.Tercihlerinizi Tum İtemlere Gore Yaparsanız Sevinirim. İtemlerim : +8 Scorching +7 Dd +8 Shell Set +2 Dual Lkp +1 Dual Fr Şuan İtemlerim Boyle Sadece Neck Ve Beltim Boş. Sizce Aşagıdaki Şu 4 İtemden Nasıl Bir Tercih Yaparsam Daha Yararlı Olur ? Alabileceğim İtemler: +2 Elemental Pendant Ya Da +0 İron Neck +0 Glass Belt Ya Da +0 İron Belt Nasıl Bir 2 Li Yapsam Baseye Daha Uygun Gider Sizce ? Şimdiden Yorum Atanlara Teşekkurler Duzgun Yorumlara + Rep ' Lerini Atacağım.Bazı Arkadaşlar Konuyu Saptırıyor Ama Sadece Şu 4 İtemden Neck-Belt Olarak 2 Sinin İsmini Sebebiyle Yazarsanız Yeterli Olur. Şimdiden Teşekkurler İyi Geceler. İlgilenenlere Cok Teşekkur Ederim. __________________