SUN Clan ELdorado Klasikleri
Knight Online0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- SUN Clan ELdorado Klasikleri
-
01-10-2019, 01:35:56Herkese İyi Forumlar ; Bu kardeşimizin kendisine sordukları İron Bow + kac sorusuna surekli +10 ( 168 AP ) cevabı vermesi uzerine birde ben konuşayım dedim.. Cunki bu server'da 1 tane exp iron bow 163 AP vardı o da 10 ay kadar bir surec oncesinde silinmiştir. Kendisine pm atıp bowun + kac olduğunu ve ap sini sorduğumda +10/168 AP.. Bende ki bu item yıllardır bende kimse bilmez cevabını verdi,itemi gostermesini rica ettim. Premium olmadığı icin gosteremeyeceğini fakat sosyal hesap uzerinden bana atacağını soyledi. 30 dakikalık bir surecten sonra ' cok basit bir photoshop ' yaparak 168 AP li bir bow elde etmiş. Bir kac arkadaşım ile bu Iron Bow konusunu konuşurken ELdorado'da +10 No Rebirth varmış oyle diyor demişlerdi,yani bir kac kişiye daha aynı şekilde yalan soylemiş. Posion Damagesi olmayan item parlamıyor bildiğim kadarı ile. Birde sen inventory boşaltmışsın zeki bir şekilde ama bu itemin effecti siyah senin half plate kafalık gozukmuyor şeffaf olması gerekmiyor mu ? Alt tarafta bulunan ağac sc/undy/ac/atack sclerin hic birisi gozukmuyor. Olmayan birşeyi varmış gibi soyleyen insanları kandıran kardeşim sevgiler saygılar Bak bu şekilde mesela SANA 168 AP Lİ İRON BOWUN İLE MUTLULUKLAR __________________