Oncelikle herkeze selamın aleykum arkadaşlar ben 4LuncerHAVZALI55 Ephesus serverinde mazur kaldığımız durumu anlatmak ve mağduriyetimizi sizlerlerle paylaşmak amaclı bu bolumde konu actım. Ephesus serverinde oynuyan coğunuzunda tanıyor olabileceği bir abimiz Emrah Şahin'in Karakteri (Ikingboyy) yaklaşık 2 ay once banlanmıştır . Ve ban sebebi olarak 3.parti yazılım kullanıldığı gosteriliyor Yani koxp. Karakter Cr'den şikayet uzerine banlanmıştır ve bu olay tamda krallık arifesinde olmuştur allah nasip etseydi bu ayki kral bizdik. Karakterin Uzerinde yaklaşık 3.500 Tl değerinde İtem mevcuttu . Ondan'da onemli Karakteri 6 ila 7 yıl arası bir suredir duzenli bir şekilde oynanıyordu daha onceden hicbir ihtar veya hapse duşme gibi bi durumla karşılaşmadık. Ve arkadaşlar durum boyle iken bile Gonderdiğimiz Ticket'lere olumlu hicbir yanıt alamadık biz bu durumun kasıtlı olduğunu bize karşı yapılmış bir komplo olduğunu duşunuyoruz. Yıllarca emek verilmiş para harcanmış herşeyden onemlisi karakterin ismi ve bu karakterin asıl sahibi serverin %80 in tanıyıp sevdiği bi abimiz olduğunu duşunuyorum ben. Bu durum karşısında hepimiz cok şaşkınız Ama ben hala umitliyim carı' actırıcaz ALLAHIN izni ile... BİZE YARDIM EDEBİLİCEK BİRİLERİ CIKAR DİYE UMUYORUM ZAMAN AYIRIP OKUYANLARA TEŞEKKURLER. NOT: yazı ORİON bolumunden Alıntıdır. __________________