Selamun Aleykum cumleten hayırlı gunler. Oncelikle tanıtalım kendimizi. Eski Beramus serverı şuan Ephesus serverında oynamaktayız. Karakter nick : MissNoToLeRaNCe Belki aranızdan arkadaşlar tanışma fırsatımız olmuştur clan turnuvalarında gerek yuzyuze gerekse oyun ici muhabbetimiz olmuştur. Turnuvaya EaGLes clanı ile katılım gostermiştik turnuva sonrası serverdaki pk durumu oldukca kotu hale geldi. Neredeyse kapışmalar yok denecek kadar az oldu pk anlayışı oldukca kotu hale geldi coğu kişi hırsına yenik duşup ya ardreamı bıraktı yada serverı.Şuan ardreamda pk yok denecek kadar nadir oluyor base de aynı cz zaten mage server olduğu icin meleler kapışması oldukca az hale geldi. Server hakkında bilgi almak amacım ardream ağırlıklı base ve cz deki player durumu nedir(Player durumu derken kişi sayısından bahsetmyorum, bin kişi bir clan kurup kim kime dum duma playerlardan bahsetmyorum gercekten pk anlayışı olan kapışmaktan memnun olunacak playerlardan bahsediyorum.)? Hergun standart pk durumu nedir? Server item durumu abartı sayılacak şekilde 10 itemlerle dolu mu armorlar ardreamda 10 olma durumu var mıdır varsa coğunlukta mı ? Birde en onemli olan karus human ahalisi arasında kedi kopek ilişki var mıdır ? Surekli ben kestim o kesti davasına giriliyormu ? Pk lar oyundan zevk almak icin mi hırs icin mi atılıyor ? Oyunda artık herkes ful +3 +9 +10 yani bir nevi pwp gibi itemler nerdeyse herkesde eşit durumda bu nedenle amacımız ardreamda anlaşıp guzel pk ların olduğu bir serverda birleşmektir. Bu birleşmenin de en uygun olanı hangi sv de ardream ortalaması ve pk iyi ise orada toplanmak en uygunudur diye duşunuyorum. Yeni acılan serverlar tercihimiz dışı olduğu icin eski serverlar arasında bir secenek arıyorum bu nedenle bilgi almak istiyorum sizlerden. Birkac kişi ile goruştum bazı bilgileri aldım ama buradan yazarak herkesten farklı birşey duyabileceğimi duşundum şikatci olduğunuz şeyleri de memnuniyetleri de burada dile getirecek kişiler var bu nedenle buradan da yazma gereği duydum. Sanırım bir kac clan var ardream clan olarak surekli pk atan Bu arkadaşlar bana ulaşabilirlerse ts veya ventte de goruşmek isterim bazı konuları alakanız icin sağolun Allah'a emanet goruşmek uzere... __________________