Arkadaşlar oncelikle merhaba ben AlphonseCopone, Bu video'yu paylaşmayacaktım, cunku yalnızca 2 kere town'a gonderdik 3. su gelmedi ve Kill bakımından GERİDEYMİŞİZ, PRİEST OLUNCE ASASLARA DALMAYACAKMIŞIZ )) Video'yu izleyin ve sayın 13-12 ustun olmamıza rağmen benim acımdan vs bitmiş sayılmazdı.(kesintisiz video sayabilirsiniz) Buna rağmen hala galip olduklarını ve buralarda paylaşım yaptıklarını gordukten sonra bu video'yu kesin bir şekilde yapma kararı aldım. Bu ZAMANA KADAR HİC BİR ZAMAN VS'DEN KACMADIM VE KACMAMDA. Vs bir onceki gun yapılacaktı, işim cıktığı icin ertesi gune sarktı ve daha vs atılmadan konuyu acmışlar kacmışım korkmuşum diye )) AITS, Rioooo ve Lix devamlı 3vs3 istediler ve sonu hazin bitti onlar acısından. Ve arkadaşların BAHANESİ'de yanımda oynayan Asas'ın CIZERIMxD'nin Priest'lerine İlizyon atması ( Asaslarına hic bir şekilde atılmadı ) )) sizcede komik değil mi prieste ilizyon gelmesi neyi değiştirebilir? Priest'e ilizyon attı diye 2 kere towna gonderdim haklısın 1 kere towna gonderdikten sonra clan arkadasımdan pot alırken vs ye baslamadan oOKoPaNZyOo'dan rival aldırmanız, alttan flood atınca durulacak diyip flood atınca durmamanız nasıl vs attıgınızı acıkca belli etti. burada polemik yaratmak yerine benim hakkımda paylaşılan bir kac konuyu her şeyi acık bir şekilde aşağıdaki video ile birlikte goreceksiniz. Yıllardır ATHENA server'inde oynuyorum. Party vs atalım atalım diye tutturduğunuz şeyi başından oğrenip gelmeniz gerekiyor. Hangi party town'a giderse o party kaybeder. İstersen 100 kill al. Galip geldik geldik diyorsunuz. Videoyu tamamen acık bir şekilde kesinti olmadan yukledim, buyrun sonuna kadar tarafsız bir şekilde izleyin. Vs şartları kendi istedikleri gibi oldu ve benim istediğim şartları kabul etmediler. Benim şartlarımda sağdan soldan cure almak yoktur. Ama kabul etmediler sağa sola cure kurdurup vs atmaya basladık. ALTTAN FLOOD ATINCA DURUN CURE ALICAZ diyen '' Riooooooo'' vs ortasında party dışı adamlar benim cure kuran adamlarımı kestiler buna rağmen durmayıp adamlarımı ve beni kesmeye calıştılar. Video'da herşey acık. VS'DE GALİP GELDİK DİYENLERE EN GUZEL CEVAP TARAFSIZ İZLEMENİZİ RİCA EDERİM. TEŞEKKURLER - AlphonseCapone ( Semih ) Can alıcı 20 saniye, 04:10 - 04:20 07:35 - 07:45 http://www.youtube.com/watch?v=VwSsI...ature=youtu.be KESİNTİSİZ TUM Vs'yi 16 dk'ya sığdırabildim İYİ SEYİRLER __________________