arkadaşın 2 kere videosunu cekmeme rağmen bazı forumdaki clan arkadaşlarının yok onda tbl falan filan ayağına yatması ve sonradan ban yediğini bu videoyu gorunce oğrendim Arkadaşa gecmiş olsun iyi rezil etmiş kendini sabah sabah iyi guldum Burdan o arkadaşı savunanlara 3 er numaradan gozluk yazıyorum. @RoLLSTicK ; @Kharizmaaa ; , @KillMachineee ; @MYHT06 ; , Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen KillMachineee
bu vıdeoyu koyan delıkanlı bana pm at ve bu charakter banlanmıycak nası ınsansınız sız ya suna tbl dıen zıhnıyetınızıı sızın ben hadı beklıorm banlansın 2 aydır tbl dıorsunuz hala banlanmadı bu tbl olemı serefsızlık yapmayın banlatın beklıorum tbl ıse))) 1 kısı bıle tbl dememıs hahahahah kac yasındasınız sız ya
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen KillMachineee
ulan az once geldın bana 5 kere ust uste malıce attırdın malıcende tbl var dıordun nıe onu cekıp koymuon da czde sacma sapan efektlı yerlede cekıorsun cektıgın resımı gorende atmadım zannedecek adamsan solyceksın az once arenada bana cure at dedın attım malıce at dedın attım heal at dedın attım atmadım mı ? neyın savasını verıon kı 2 3 aydır benım charı banlatacan hala banlatacan )
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen MYHT06
Gereksiz muhabbet yapıyorsunuz tlb adına bişey yok varsa repot cheat bolumune at banlat banlatabiliyorsan kardeşim gereksiz muhabbet yapmayın adam olun az...
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Kharizmaaa
biz senınle beraber de pk attık. benım partym de ve bizim clanımızda sence boyle birisi barınabilirmi ? TBL olsa biz alırmıyız aramıza gayet tertemiz oynuyor. benım cozemedıgım sadece bizim oldugumuz yerı cekmıssın ben o sahneyi hatırlıyorum senın arkandan gelen asaslarında priestleri vardı sende oraları cekmemıssın ?
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen RoLLSTicK
Video da ben tbl goremedim Onu gectim goruntude cok net ve anlaşılır değil. Birde tescillenmiş bir tbl ciniz oldugu halde boyle konular acmanızda enteresan. Kesin birşey varsa kanıtlayıcı nitelikte bir video varsa ekle ilgileniriz. yoksa konuyu sildirmeni oneririm........
Adam gibi yorum @Erko_pasa ; Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Erko_pasa
Sacma sapan konuşupta konuyu saptırmayın ben o clandan 3 kişiye ozellikle pm attım o adamda tbl yada başka birşey var video aldım dedim ben gelip forumtr atmam direk cr atarım yakın zamanda inşallah sonuclanır 1 kişinin gozunde bug olur anlarım 2 kişide bug olur yine anlarımda bende kendi gozumle gordum daha neyini tartışırsınız
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- MrsDoncorleonee KnightOnline Ozur Videosu :D TBL Kullandım Ozur dilerim