xxxRiHaNnAxxx adındaki dolandırıcıya dikkat..!!
Knight Online0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- xxxRiHaNnAxxx adındaki dolandırıcıya dikkat..!!
-
01-10-2019, 01:18:24Hayırlı gunler arkadaslar bildiginiz gibi oyunu bırakmıs bulunmaktayım Bugun elemanım kızdan laptop' unu aldım interneti kapattırdığım icin kapıya cıktım birinin netine bağlandım ve butun arkadaslarım krdslerim herkez bana sunu diyor senin msn girip sifre istiyorlar tanıdım charlara girip bile istiyorlarmıs dikat edin oyle bir bela ki bu musubet msn e bile girmis bu kadar ele geciris bilgilerimi ve bizi cok ama cok iyi tanıyan birisi herkes dikkat etsin ben yokum oyunda internette pc yi eve koliye koydum herseyi rihanna die biri bisey dedi zaman direk kufuru basın milletin 2 3 kurusluk itemininde gozumuz olmadı bizim oyunu bırakmamam icin herkes tum dostlarım yardım edelim dediler saolsunlar ama ben her zaman alnımın teriyle biseyleri elde etmek istiyorum boyle serefsizLEr gibi kul hakkı yemeyiz...!! NEYSE KENDINIZE IYI BAKIN IYI GUNLER... xxxRiHaNnAxxx Omer abinin actıgı konu buyuk yazı sebebiyle kitlendiginden dolayı konuda onemli oldugu icin tekrardan acma gereksiniminde bulundum arkadaslar dikkate alalım onemli konu...!! __________________