(jackies55) ADLI ŞAHISA DİKKAT
Knight Online0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- (jackies55) ADLI ŞAHISA DİKKAT
-
01-10-2019, 01:16:47arkadaşlar oncelıkle sa jackies55 adlı kardesımız benım +9 warıor shel set sattıgım forumtrdekı konuya msj attı msn sını yazmıs [email protected] cıddı alıcıyım eklermısın kardesım dıe ekledım daha sonrasında msn den bana esranın yıgenıyım kuzenıyım dedı o soledı shel sattıgını dıerek ne alakaysa bana trojan yollamaya calıstı. ınanmadım esra kım dedım resım attı bak ordakı sarısın kız dedı grup halınde bı fotograf attı ama bu trojan dosyasıydı kabul ettım cunku pc benım degıldı hep o ve onun gıbıler akıllıya ılk guldum sonra kufur ettım oda sovdu ve engelledı benı msn den sıldı .Sıze alacam ekleyın derse ınanmayın NOT: DIKKAT EDIN BU SAHSA MSN: [email protected] forum sıtesındekı ısmı kullanıcı adı jackies55 ALLAHTAN DILEGIM INSALLAH SENDE BIRGUN HIRSIZLIGI BIRAKIRSIN.DUA EDIYORUM SENIN ICIN AMA UNUTMA RABBIM DERKI NEYLE GELIRSEN GEL KUL HAKKIYLA KARSIMA GELME DER.INSALLAH ALLAH SENI AFFETSIN BIRGUN BIRAKIRSIN INSALLAH BU KOTU ISLERI Hayırlı forumlar herkeze __________________