+83 level ninja/savasci ALINIR!
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Metin2 Ticaret
- +83 level ninja/savasci ALINIR!
-
01-10-2019, 01:16:30Arkadaslar merhaba oncelikle istanbulda yasiyorum ve sadece / sadece elden ticaret yapmayi dusunuyorum. Hesabinizin hangi serverde oldugunun bir onemi yok ! Sadece +80level olsun mumkunse 83 ve skilleri gelismis olsun ... 300 tl vermeyi dusunuyorum , bundan fazlasina ne yazikki gucum yetmemekte... Gecen yil 82 level hesabi 200 tlden aldim bu yil fiyatimi 300 tl ye cikariyorum cunku bu is cok acil , en fazla 2 gun icerisinde bu ticareti bitirmeyi planliyorum. Telefonum cok acik durmadigindan (sarjsiz oldugundan) Ulasim icin ---> VuRuCuTiMe (SKYPE) ekleyin . 7/24 acik oldugumdan emin olabilirsiniz ve ekleyecekler icin soyluyorum , lutfen : " Ben Ankaradayim , oraya gelemem ancak sen parayi at ben sonra hesabi veririm... " gibi mesajlar atmayin ekleyipte cunku ciddiye alinmayacaktir !!! Tekrardan soyliym Ticareti El uzerinden istanbul/cevahir Starbucks da yapacam . Payai elden verdigim gibi iphonedende hesabin bilgilerini degistirecegiz oyuzden dolandiricilik riski yok , herseye dikkat edilecek , fiyatta degisiklik olabilir +95 lv hesabi olupta istanbul da yasayanlar vb de lutfen eklesin 2 gun icerisinde almis olmayi planliyorum . Alicilar bekleniyor __________________