Oncelikle herkese selamlar, iyi forumlar. Birkac gundur Diez serverinde oynayan human arkadaşlardan yeterince saygısız ve seviyesiz mesajlar almakla beraber bu oyunun oyun olmaktan cıktığını duşunuyorum. Biz bu oyunu boş vaktimizde stres atmak icin oynuyoruz. Bu oyunun alt f4 yaptıktan sonra bittiğini unutan, kesilip kesilmenin var olduğu fakat kesilince direkt ana bacı sovulduğunu gormek cok acayip. Wandenraic nickli human asas arkadaş bugun arenada ws atmak istedi, attık kesti. Daha sonrasında benimle uğraşmaya başladı, kufurler etti. Ts istedim vermedi, ts verdim gelmedi. En son ss leri aldım cr attım. Bir sure sonra ts adreslerini bulup gittim ben sadece neden boyle bir tavra sahip olduklarını sormaya gittim fakat ilk soylediği şey cr atacakmısın oldu ben de atacam tabi dedim ve bu atmacalaz (ts3 deki nickname ile heavendeki ElvenS in adını kullanan şahıs) ile wandenraic bana kufurler etmeye, hakaret etmeye başladı. Ben 21 yaşında birisiyim bunlar benden kac yaş buyuk ama gram beyne sahip değiller. Ben bu oyunu yılda 2.5 3 ay oynarım gercek hayatta cok meşgul birisiyim. Fakat boyle item alıp kucuk dağları ben yarattım kafasındakilerinden eline vermeyi biliriz. Bu zamana dek bize kim saygısızlık yaptıysa cezasını kestik. Sizlerinde cezanızı kesecem. Ts adresindeki kufurlerin ses kaydı ve oyun ici kufurlerin ss leri mevcut. Yasak olduğundna burada paylaşamıyorum. Umarım buraya inkar etmezler Forumtr yi guncel takip eden bu 2 arkadaş burada kendilerini belli etsin. DN: 10 wirinom varmış ama 9 shell giyiyormuşum. Bide bununla dalga gectiler. Kusura bakmayında bu hesabın sahibi sizin gibi cocuklar icin dağlarda gorev yapan birisi. Bu insanın hakkını odeyemeceğiniz halde bide hakaretler ediyorsunuz. Ne zamanki guclendik duşmanımız coğaldı. Biz seviyemizi bozmayıp bunlarla muhatap olmayacağız. Daha iyisi sizden gelsin. Yalnız 3 gun dinlenmelisin. DN: Yazın guzel pk movieleri gelecek Kim kufur ederse sonu ban ile biter. Banlanana dek uğraşırım __________________