Mehmetcik Serverında 92 Level Bedensel Savaşcı Karakteri Satılır
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Metin2 Ticaret
- Mehmetcik Serverında 92 Level Bedensel Savaşcı Karakteri Satılır
-
01-10-2019, 01:15:27Metin2 | Mehmetcik Server'ında 92 Level Bedensel Savaşcı Karakter Satılır. Cinsiyeti ; Erkek Skilleri ; Hava Kılıcı : Perfect Master Hamle : Perfect Master Donuşum : Perfect Master Kılıc Cevirme : M10 ( Grand Master'a 3 BK Kalmıştır. ) 3 Yonlu Kesme : M9 ( 1 BK'da okumuştur. ) Ofke : M8 ( M9'a 3 BK Kalmıştır. ) Biyolog Gorevi ; Liderin Notu At Bilgileri ; At Seviyesi : 21 Level. At Cağırma : 10 At Skilleri ; At Uzerinde Saldırı : M1 At Yuruyusu : M1 Guc Dalgası : 16 NOTLAR ; Hesabım Hicbir Şekilde ; Sureli Ban, Konuşma Cezası vs. Gibi Cezalar Almamıştır, Temizdir. Karakter İtemsiz Şekilde Satıştadır. Bankasında ve Deposunda Gerekli Yardımcı Malzemeler ve Para Yapılabilecek Şekilde Sınırlı Sayıda İtemler Mevcuttur Karakteri Toplamak İcin. Karakterde Skill Kaybı Bulunmamaktadır. HEDİYE OLARAK ; 69 Level Kritikci Şaman veriyorum. Cinsiyeti ; Bayan. Skilleri ; Ejderha Yardımı : M4 Kutsama : M3 Yansıtma : M2 Ejderha Kukremesi : 13 Ejderha Atışı : 1 Ucan Tılsım : Skil Acılmamıştır. 43 Level İyileştirme Şaman Veriyorum. ( 44 Levele %15 Exp Kalmıştır. ) Cinsiyeti ; Erkek. Skilleri ; Şimşek Cağırma : M1 Şimşek Atma : 17 İyileştirme : 5 Şimşek Pencesi : 1 Yuksek Saldırı : 1 Hız : 1 Ticaret Hakkında ; 550 ( KESİNLİKLE TAKAS DUŞUNMUYORUM. ) Ticaret Onceliği ; MANİSA / TURGUTLU ya da İZMİR İcinden Yuz Yuze Yapılacaktır. Diğer Turlu Başka Şehirde Bulunupta İlgilenen Arkadaşlar Ciddi Alıcılar İse İletişime Gecsinler. ( Kesinlikle Oncelik Olarak Karakter Verilmeyecektir. ) İLETİŞİM ; GSM : 0553 360 27 79 ( İLK OLARAK BU TELEFONDAN ULAŞABİLİRSİNİZ. ) GSM 2 : 0507 278 81 22 ( 1.TELEFONA ULAŞAMAZSANIZ 2.TELEFONDAN İRTİBATA GECEBİLİRSİNİZ. ) __________________