Edana ßolumune Acmıştım Konuyu Ama Herkesin Gormesi İcin ßurayada Acıyorum Sizinde İşinize Yarayacağını Duşunuyorum.. Şu Gunlerde Tıkladığımız Linkler Yuzunden Hack Olayları ßaya ßi Arttı, Daha Yeni Uye Olmuş 50 Postunu Kasmış Vatandaş Geliyor İlgi Cekici ßi ßaşlık Atıp ßi Link Koyuyor ve Altına Farklı ßir Link Atıyorlar ßizde Hemen Damdan Duşer Gibi Linke Tıklıyoruz Ve Ertesi Gun Hack Konusunu Acıyoruz.. Kufurler & ßeddualar Ediyoruz Ama Nafile Olan Oldu... ßenim Linke Tıklarken Dikkat Ettiğim ßi Husus Var ve ßence Onemli ßi Nokta ki ßilmiyorum Sizinde İşinize Yararmı... İnternet Explorer & Mozilla Firefox Kullananlar: İlk Once İnternet Explorerimiz ve Mozilla Firefox'da Yukardaki Menulerden Gorunumden Durum Cubuğu İşaretli Değilse Durum Cubuğunu İşaretliyoruz Neresi ßu Durum Cubuğu Diyenler İcin İnternet Explorer ve Mozilla Firefox'un En Alt Tarafı Oluyor... ve Linke Tıklamadan Once Mouse'muzu Link'in Uzerine Getiriyoruz* ve Durum Cubuğunun Sol Alt Koşesine ßakıyoruz... Eğer Durum Cubuğunda Gorduğunuz Link'le Sizin Mouseyi Uzerine Getirdiğiniz Link Aynıysa ßi Problem Yok Tabi Şimdi ßen ßoyle Dedim Sizde ßaktınız İkiside Aynı Hemen ßalıklama Atlayıp Tıklamayacaksınız. Fake Ve Gercek Link'leri ßilmeniz Lazım... ßu Yapmamızdaki Amac Ne Tabiki Tıklayacağımız Linkleri Tam Anlamıyla Gormek Ona Gore Davranmak... Orn: Şimdi ßen ßi Link Oluşturayım Gorunen Link ve Altındaki Link'i Fark Edebilecekmisiniz. Normalde ßir Youtube Linki Ama Altında Neler Yatıyor... Mousemizi Linkin Ustune Getiriyoruz (Tıklamıyoruz) ve Durum Cubuğumuzun Sol Koşesine ßakıyoruz... http://www.youtube.com/watch?v=NNBDAtQFEhw Mousemizi Linkin Ustune Getirdik ve Aşağıdaki Resimde Gosterdiğim Gibi Durum Cubuğumuzdaki Gercek Linki Goruyoruz... [IMG]http://img265.**************/img265/9103/13510198mv4xf6.jpg[/IMG] Adam Geliyor www.*****.xxx (*) ßi Link Atıyor Gidiyor. ßu ßir Fake Link ßoyle ßir Cok Link Var ve Genelde Fake Linkler Gerceklerinin ßenzeri Oluyor... Genelde Koyulan Linkler İmageshack.us Ve Youtube.com Linkleri ßunun Haricindeki Linklere Tıklarken 2 Kere Duşunelim... Zaten ßu Tur Olaylar ßiraz Merakımızdan ßirazda ßilgisizliğimizden İleri Geliyor..Ne Kadar En İyi Antivirus Kursakta Sonucta Her Antivirusu Aşan ßi Trojan Turu Olacaktır Eğer ßi İtemin + Kac Olduğunda Ne ßonuslar Veriyor Ap Ne Kadar Ozellikleri Vs Ne Diye Merak Ediyorsanız Her Konulan Linke Tıklamak Yerine www.kodb.info [Knightonline İtem Data ßase Sitesi] Girerek, Sağ Ust Koşeden "İtem Search" Menusunden ßakmak İstediğimiz İtemin Tam Adını Yada ßi Kısmını Yazıyoruz ve İtemin +10 Kadar Olan Ozelliklerine Takıların +5'ina Kadar Olan Ozelliklerine ßakabiliyoruz. ßurası Daha Guvenli Olacaktır Sizin İcin. Umarım İşinize Yarar... ßilmediğiniz ßir Linke Tıklamanız Sizin Aylarca Emeğinizi 1 Saatte ßoşa Giderebilir...
Hic ßir Şekilde Alıntı Değildir Kendi Emeğim.. Konuyu Guncel Tutun Arkadaşlar Devamlı Olarak UPLAYIN __________________