Herkese iyi gunler . Eskilerden bilenler bilir "DarkRogueFtok" yani ben artık oyunu bırakma vaktinin geldiğini duşunuyorum.13 Kasım 2010 tarihinde soyuldum ve yuklu miktarda item calındı. DarkRogueFtok un yanında xxxWiperAsasxxx , Scarf IchLiebeDich adlı charlarımdan da bilenler olabilir.Elimde kalanlar kitli itemler bana yeterde artar bile fakat bu oyunun artık boyle bir duruma gelmişken oynanmasını sacma buluyorum.Tamamen ticarete donuşmuş olan bu oyunda kime guvenip gunemeyeceğinizi bilmediğiniz gibi ; tek amacı uckağıtcılık olan ergen velet ve paragoz pezoların bulunması cabası. Pedalcısın diyenlere tek sozum bu oyuna pedal parası verecek kadar salak değilim. 5 yıllık Knight hayatıma son veriyorum. Eski NaNO arkadaşlarıma ve emeği gecen herkese tekrar teşekkur etmek istiyorum herkes hakkını helal etsin sağlıcakla kalın. Not : Size de tavsiyem ticarete donmuş bu oyunu bırakmanızdır.Eğer bırakmıyorsanız da lutfen şu oyuna para yatırmayınız(en azından duzelinceye;onlem alınıncaya kadar). Cakallara dikkat edin. __________________