S.a buyuklerim kucuklerim , Ben 2 sene once baslamıstım bu server'e ilk carım Luc1an0 idi bir sure sonra NCS atmıştım : ShadowBitter yapmıştım .. Hatırlayanlar vardır illaki. Mesela ENGİN ABİ hatırlar ANGELOFDELOS ) ah be engin abi be .. Oyunda o kadar kardeştik değilmi .. Umur kardeşim diyordun .. Ben Serveri bıraktım bir sure sonra .. Ne engin abi .. Ne umur ses soluk cıkartmadı.. Tekrar geri dondum IDoran diye priestimle .. Bu sefer o guzel insanlarla tanıştım Janissary ailesi ile .. Gerek oğuz abi olsun ozkan abi olsun .. Herşey iyi hoş derkeeen .. Hack yedim bi anda .. Carım gitti .. Ama tekrar geri donmek istedim.. O kardeşim,dostum diyen insanlar beni tanımadı bile .. Gormediler bile .. yeni bi car yaptım bir sure sonra tekrar pm attım oğuz abime .. Ben diyorumki oğuz abim beni yanlız bırakmaz.. Benim her zaman yerim vardır .. Ama tanımadı .. Tanımıyorum dedi pm kapadı gecti .. Bunlar cok koydu bana .. Bu sozlerimi eğer okursanız ; Oğuz abi / Engin abi .. Ben geri donuyorum abi .. Ben yine bunlara karsı sizinLe olmak istiyorum.. Baska serverlerde oynadım ama akara'yı değişemem hic birine.. Gerek neohumanı olsun .. gerek adreamında Farketmezi olsun .. Janissarysi , Moujahedsi , Spartan'ı olsn .. ben ozledim arkadaslar gercekten ozledim .. Deloslarda birbirimizi kesmeyi bile ozledim .. Sizler super insanlarsınız .. Sizi seviyorum akara haLkı .. Cok yakında Goruşmek uzere .. Saygılar : MeLih Yener. __________________