Fake IIth3sarh0sad3v1LII hakkında..
Knight Online0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Fake IIth3sarh0sad3v1LII hakkında..
-
01-10-2019, 01:12:19Herkeze selam arkdaslar ismim erdem karakterin yeni sahibiyim benden onceki arkdasdan satın aldım bu carı.Forumlarda dolasan cakma profilin actıgı igrenc bi konu uzerine duyarlı bir arkadasmız uyardı bende karakterin eski sahibi olan arkdasın profiliyle girme geeregi duydum 1.si elhamdurillah muslumanız 2.si bole karalamaların neden yapıldıgını anlamıs deilim 3. demek ki birilerinin canını cok yakmıs murat arkdasım ki bu arkdaslarda yoklugnu fırsat bilip kendi caplarnda egleniyolar 4 bu arkdaslar her kimse varsa 1 sorunları bna pm atabilrler her turlu sorunu cozebilrz 5 eminimki cakma profille bisi yapan insanlarda cesart veya gurur olmasa gerek.Adminlerden rica ediyorum bna yonelik hakartlerde bulunan bu arkdasları eger forumdan temizlerlerse sevnirm cunku gordgum kadaryla bu konuyla kalınmamıs bazı arkdaslrn actıkları konularada bazı kufurler etmisler arkdaslar hepnizden ozr dilerm ve bilmenizi isterim ki oyuna uzun sure sora yeniden donmus biri olarak forumlarda isim yoktur basladgmdan beri tek 1 sefer girdm ve o da bu konuda uyarldgm icin bir daha bole igrenc bi yere gricegmide sanmıyorum okuyan arkdaslara teskr ederim.Tum islam alemnden ozr dileyerek bu mubarek bayramlarnı kutlarım. IIth3sarh0sad3v1LII = Erdem. __________________