Pm'si kapalı party başkanına kufur etmez, Normal chat'e pm acar mısın diye sorar. Aga beni kassana demez. İtemi ve lvli bile olmasa kendi xpsini kendi kasar. Milletin np'sine goz dikmez. Vs gordugu zaman ks yapmaz oturur, Masteri donene spike vurmaz. İlk once prieste dalmaz varsa yureği warrioru keser. Kacan bir kişinin arkasından beş kişiyle birlikte koşmaz. 1vs1 den kacmaz. Gerekirse 50npsini verir town cekmez. Partide yer varsa party isteyen bi eziğe party full demez. Saglam biri geldiginde partiden başka birini atmaz. Son manasına kadar harcamadan mana almaya gitmez. Gunde beşbin potu gitceğini bilse bile, mp recover kullanmaz. Priestini yormaz. Magesini ve priestini korur. Oldugu zaman normal chate potum bitti, itemim yandı diye yazmaz. Press ok'a basar kalkar. Duvar hack, koxp kullanmaz. Letter'den kufurlu msj gondermez. Kendini hackleyip, beni hacklediler diye mykol'dan şikayet etmez. 1 Vs 1 de kendini heallemez. Spike town yaparken oldugunde re-login yapıp rezer beklemez, 50np icin olmeyi goze almışsa PRESS OK'a basar kalkar. Vs ye başlamadan once magesine canım azalırsa beni tple demez. Atross ve Riote gordugunde beleş np gozuyle bakmaz, birazda şu cerezlerden keseyim der. Boss gordugunde boooosss bosss diye bagırmaz, kordinatları clanına verir, bosun adını yazar. Disband party yapıp item calmaz. Dbden sonra parti başkanına pm atıp neden attın gibisinden şeyler yazmaz. Cz'de adını sağ tarafa yazdırmaz, nerde kimle vs yapacagını iyi bilir. Full party arasında olen tek kişi kendiyse. Sinirlenmez, czden cıkmaz. Kesen kişinin kanını yerde bırakmaz, er-gec intikamını alır. buff alıp partiden cıkmaz. Heal yapmayan prieste laga luga yapmaz, kendi potunu kendi basar. Clony Zoneye gelmeden once uzerine 17k ayarı yapmaz, cz ye geldikten sonra inne parasını bırakır. Boss kestikten sonra dropda yalan soylemez, ne cıktıysa onu yazar. Upgrade yaparken yanan itemin arkasından laf yapmaz, yandıysa yandı der. Aslında ks olmasa upgrade gecerdi demez. Her coins evente krala pm atmaz, Nickini kucuk duşurmez. Ks yaptıkdan 2 gun sonra charda kardeşim vardı ayakları yapmaz. Towndan olcem diyerek degil oldurcem diyerek cıkar. Karşı keeper'i kesme hırsına burunmez, yeri geldiginde kendi keeperini korur. Xp kasanların slotlarına farklı monster cekmez. Nowa town'da son nowayı değil ilk novayı atar. Swift vermesini bilir, kendisinden swift isteyenleri hor gormez. Sprint basmaz, sw vericek adam bulamazsa swiftsiz dolaşır. Kimseden cure esirgemez. Boss kesen kişiye ve priestine Trade atmaz. Clan sırf pelerinli diye clana girmez. Yabancılarla bildigi yere kadar ingilizce konuşur, sozluk kullanm . + r3p xD __________________