55 Level Savaşcı SeoLuX
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Metin2 Ticaret
- 55 Level Savaşcı SeoLuX
-
01-10-2019, 01:07:22Karakter Turu : Savaşcı ( Bedensel ) Karakter Adı : SeoLuX Bulunduğu Level : 55 VIT :85 INT :3 STR :90 DEX :3 Skıller : Ofke : M9 Hava Kılıcı : M9 Hamle : 2 Kılıc Cevirme : M7 Takılar : Yuzuk : Nikah yuzuğu Bilezik : +9 cennet gozu bilezik(5 delici 6 hayvanlara kışı 1.5k hp 10 şimşek 6 ateş Kupe : +9 abanoz kupe(orklara karşı 6 can savunması 6 hayvanlara karşı 6 kılıc savunması 10 olumsuzlere karşı 10) +9 abanoz kupe(mistiklere karşı 6 orklara karşı 6 ) Kolye : (+7 beyaz altın kolye 2k hp) +9 cennet gozu kolye efsunsuz Giysi : Zırh : +9 Mavi taş zırhı (yakın dovuş vuruşlarını yansıtma 2 ruzgar dayanıklılığı 6 ateş dayanıklılığı 6 %de3 hp absorbe 1.5k hp) Kalkan : +6 syk( sersemlik hayvanlara karşı 10 yansıtma %de3 olumsuz 4 yarı insan 2) +7 syk 10 olumsuzlu +7 syk 4 canlılık Ayakkabı : +7anka ayakkabısı (10 kritik 500 hp 8 yavaşlatma 15 oka karşı dayanıklılık 1 sersemletme) Kask :+9 demir kask ( şeytanlara karşı 6 %de 3 hasar sp absorbe %de8 sp uretimi %8 zehirleme hayvanlara karsı 4 Pasif yetenekler: Donuşum : G3 Madencilik : 11 Chunjo lisan 17 Jinno lisan : 19 At cağırma : 10 Şaman 50 lwl su anda kutsama ve ejderha yardımı sikilleri m8 diğer konumu kilitlemiştim ama sonrada baya duşundum en azından gleri acıyım dedim elimde şu anda bk stoğum kalmadı ama sıkıntı değil gunluk guncelleme yapmayacağım haftalık yapacam bundan sonra eskisi gibi girmiyorum gunde 2 saat falan itemleri video olarak koyarım en son halleriyle boş bir zamanımda pek değişiklik olmadı itemlerde 1 2 tane yeni item ekledim giden itemler oldu Kaos 55 Level Savaşcı SeoLuX __________________