BUZUL_1 BUZ00BUZ BİGDESİGNER nasıl soyuldu ve kim soydu herşeyi anlatıyorum
Knight Online0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- BUZUL_1 BUZ00BUZ BİGDESİGNER nasıl soyuldu ve kim soydu herşeyi anlatıyorum
-
01-10-2019, 01:03:45bakın arkadaşlar ben buz00buz bu IIcozmonotII ile iyi bir arkadaşlıgım vardıı ben olimpiyayı bırakmıştım beni zorla buuzl_1 ve IIcozmonotII olimpiyaya getirdiler ben kasmaya başladım cozmonot bana servere gel sana +8 toto we vercem yeterki sen gel dedi bizde ehh iyi gelelim kasmaya başladım lwl 65 oldum.Bigun ben IIcozmonata dedimki abi itemleri al ben kosp partye girebilirim sabah alırım dedim ve ona +8 toto +7 impack sel set raptor amulet of curse verdim bu cozmonotta gold uyelik var ama rom kilitli deil benim itemlerde kilitli deil otomatikmen.NEyse sabah IIcozmonot geldi hack yedim amk sesimi cıkarmadım benim itemler gitti bi actı charınıı ana bi baktım sadece benim itemler gitmiş adamın yan chardaki 21 gb ler kilitli olmayan +9 wood butun 35 54 57 62 kaıtlarıı herşeyi acık kilitli deil ama duruyor.(Anlayın ıste kendisi kasabılecek sekilde bırakmıs)ses etmedim bizim buuzl_1 hack ydi 1 saniye dc en kurtaramıyoduk charıı bos bırakamıyoduk 24 satt uyumadıgımı biliyorum chara gırıyorlr dıye ama ne hıkmetse IIcozmonotII hack yedi adam chara bıle gırmedıı dıyorum abı 77 lwl char gırer adam lwl dusurur dedıgı kelıme bısey olmaz adamdakı cesarete bak ( yanı arkadaslar hack yeme olayı tamamen bır duzmece vede bıldıgım halde sesımı cıkarmadımm gıden bı +8 toto olsun.Ve gelelım bizim hack yememize ben im charımla IIcozmonotII buzul_1 ve flyfly icibn tıcket attık butun bılgıler bende vardıı benım tıcketımde bigun clandan birisi sole dedı bug kalktı sıfre emaılle deısıyormuss dedi ben kendi warıyorumla exp kasıyordum birden bire IIcozmonot bana dediki ali sen o chardan cıkk benim charla girr savaşa dedi (ilk kez bole birşey soluyor ki cafede bile chara oturtmuyodu yatarım dıye şaşırdım dogrusuu) dedim ok bi gireriz neyse cıktım kendı charımdan gırdım savas bıttı ewıl kurdum cz de buzul_1 czde hoop dc olduu dedim alalahalla bi baktım char lufere gelmişş onu ole gorunce ddimki cafedekilere benim warıyor soyuldu kesin neyse oara buzulu dc etırıyoz onlar etırıyoo en sonunda buuzldan +7 dol +7 tood ve wse almıslar IIcozmonotII dc fln olmuyor fly fly oyuna gırmıyor Ben warıyora bı gırdım soyulmuss +7 dual shel set +7 raptor dual re para bankanın en son sayfasındakı şelelr herseyı tek tek almışlar buuzlda dc etırıldı oda gıttı sonra cılandan yazdım buzul buz00buz hack beyler soyuluyoruz dedim. şimdi biz soyulduk adam benim soyduu ve ticketime baktıı buzul_1 i soydu ee ticketlerde IIcozmonotII nında butun bilgileri var o neden soyulmadıı fly fly de var ıo neden onlıne olunmadıı IIcozmonotII bana dediki ben uyuyom sen gir savaşa sonra deim beyler biz soyulduk IIcozmonot dc olduu bi girdim şifresi deişmişş yazdım clandan deim beyler hacker IIcozmonotun şifresini deiştirmişş sonra deim la emoail yoki tickette nasıl şifre deişir o ara antisoyalıst diye bi mage clandan şole yazdıı betyler birisi IIcozmonotla girmişş bizden para istiyor yoksa charıı vermem diyor muşş Bende clana şole yazdım lan dedim fati abi sen kimi sikiyon bizi soydun şimdide hack yedim ayaına milelti kandırmoayamı calışıyon dedim şifren deişmişş emailini bilen sadece sensin ticketlerde emailin şifresi fln yok bırak bu oyunlrı dedim hoop IIcozmonot oyundan cıktıı sonra başka bi charla girdi bana soledigi kelime şuu ali charda senmi varsın ben ftih dedim sen kimi sikiyon lan soydun bii kendi şifreni dieştirdin şimdide bize ayakmı yapıyon dedim dedi cafeye geliyom dedim gel NEYSe IIcomonotII cafeye geldi diyor ben soymadım şifre eski şifre deişmemişki diyor (hani ben clandan yazdım ya email bilmeden nasıl deişiyo şifre sen hackersen emaili sıctındamı tuturdun dedim clan onunde foyası ortaya cıktı ya eski şifre yapmışş gelmiş)şifren 2 kez deişti nasıl oluyor dedim ben ne biliyim diyor peki gir charına dedim girdi chara ana bi baktım butun iytemler aynen duruyor (ee antimagic demedemi charı vermek icin para istiyotr diye benm +1 şkhelimi calan adam tickette IIcozmonotII nın gili sorusu var yani itemlerini cozebilir neden onun ep rom şel seryt neden hicbirşeyini almamış diyom ben ne bilim diyoo Adamdaki pişmişlige bak ben ne blim diyoo 30 yaşında evlenecek cocuk sahibi olacak yuzume baka baka yalan soluyor herif.Artık sşz karar verin (şimdi bigdesigner nasıl soyulduu bu IIcozmonotII bigdesigner le baya samimi cocugu caırmış ankaraya bi 4 gun oncede buraya kayloger cd ci getridi 1 makinaya yukledi ben anlamam etmem herşeyi kendi kurdu bana gosterişyor ben cocukla burda tanıştım neyse cocuga fatihin charı banlı oldugu icin illa gir illa gir diye direttii neyse cocuk 3. makinaya oturduu acılmadı ko deim 2. makinaya gecoin fatih ordamn cık,tı dedi 1. makina iyi oraya otur ben şaşırdım 1. makinada keyloger var neyse oturdu eleman bizde ister istemez id şifre ogrenmiş olduk bigun fatih abi bigin şifre bizd ene olacak dedimn dedi şifreyi bana ver ilerde b,os mos keserken bi ibnelik yaparsa sikeriz dedi aldı şifreyi bizim soyuldumuz gun şifre bugunun bitigi gun ben soyulduktan sonra bigi gordum luuferde dedim nurat biz soyuldukk bana şole dedi beni kandıramnasın dedi sonra bişey yzmadı bi baktım oda soyuluyoo ybni aynı gun benim soyulmam buzul_1 in soyulması ve bigdesignerin soyulmasıı tesadufmuu değil tabiki adam cılanda herkes,ze olanları anlattım ole bi yalaka arkkadaşları varki solediklerime ragmen şahit lerimin olmasına ragmen inanamıyolar tabiki hepsi inanıyor ama IIcozmonotII ya kastıkları icin bişey diyemiyolar ee borumu 77 lwl mage neyse arkadaşlar gerisi benim karşılıklı etigim kufurlerle bitiyor şimdi bir yere deginecem IIcozmonotII bana ben hack yedim giti itemler demişti benimde rom gitti demişti demi ilk başta hani benim +8 toto flşnj gitigi zaman ok demiş gecmiştik ( ee illaki bigun bu adam cıkaraca,k o romu biyerden ya duştu diyecek ya satın aldım diyecekbiş şekilde cıkacak )bi gun bi bos event oluyo clan party yapıyorlar cozmonot ben uyuyacam diyor cıkıyor partyden ve oara partydekiler bakıyorki flama aposa dalıyor zomonot neyse kesiyor flama aposuu clana şole yazıyor BEYLERR BANA FLAMA APOSTAN ROM DUŞTUU ohaaaaaaaaaaaa ag olaya bak aof den rom duşuren ilk mage işte hack yedigim deidgi zaman kaybolan rom cıktı oşyasayada sizde o adamı iyi tanıyın 30 yaşında ******** biri bi oyun icin anasına bacısını oprtaya katan biri (bigdesigner murat sen ne desen haklısın kardeşim ben senin uzulmemeni isterim benim eski nickim 00buz00 bilen bilir en eskiler bilir beni en kral clanlara girdim +21rebit shart aldım ınventoryme +9 raptor taktım +3 roc taktım senin 35 kaıdın 500m n deil legent w7k nın şifrelerişni biliyim girersem allahımı inkar ediyim ben oyunda emeim olmayan hicbişr charla oynamam kimsenin parasına itemine tenezul etmem tanıyanlar bilir yorumlarınızı bekliyorum .(bu arada IIcozmonotII bize bi cd getirdi dedi bunda notron varbunu en iyi masalara yukleyelim 3 umuzun olsun program yemeyiz demişti adam notron cd sinin icine keyloger yerleştirmişş yakaladım buzul_1 in banka charlarınıda bu vesile ile soyduu) saolun __________________