Arkadaslar Son Zamanlar Bircok Hack vb. Olaylarla Karsilasiyoruz Oncelikle TRADE HACK Diye Birsey Yoktur. Fakat Soyle Bir Aciklama Yapacam Dikkatle Okuyun. Pazarda Item Satiyormus Gibi Yazilar Gecen Bazi Uyanik Arkadaslar 1 Program'la Isim Taklidi Yapmakta. Nasil Olduguna Gelince Cok Detayli Anlatamicam Cunku Programi Kullanmadim Tahmin Yurutecegim Az Once Basima Geldi. 15 gb'ye Sherion Alacaz Alacagimiz Kisi Gb Dupesi Oldugundan Soz Ediyor ve Itemi c2 de Vereceginden BAhsediyor. Eyvallah Dedik C2 Gectik. Daha Sonra Gb yi Once BAna Goster Daha Sonra Diger Charina Ver O Bana Versin Diyor Olaya Bak... Herhangi Bir Hile YApacagini Sezmis Oldum ve Cok Dikaktli Davrandim Trade'den Gosterdim Gb'leri Malum Sahis'a Diger Charina Ver Gb'yi Dedi Bilmiyorki Diger PC'de Yanimda Kendim Kontrol Ediyorum Otomatikmen Kendi Char'imdanmis Gibi Trade Geldi Fakat Ben Trade Atmamistim PC'ye Bakiyorum Benden Trade Gitmemis. Elemana Cokmu Akillisin Diyince Kahkaha Atarak Alt F4 Cekti Soylede Bir Ornek Verelim Trade'den Itemi Gosteriyorsun Karsidakine Mesela Emanet Item Aldiniz Satilacak Kisiye Gosteriyorsun. Sonra Iade Edecegin Kisiye Trade Atacaksin Diyelim. Adam Senin Yanindaki Charin Nick'ini Aliyor Hemen Programina Yaziyor Sen Bu Adama Itemi Gosterdikten Sonra Vaz Gectigini Soyluyor... Iade Edecegin Char'in Ismiyle Trade Geliyor Hersey Normalmis Gibi Ama Aslinda Orjinal Char'dan Trade Gelmemistir. Sizin Bunu Ayirt Etmeniz Imkansiz Ben Yanimda 2 PC Ile Yaptigim Icin Bu Alisveriste Bu Olaya Dusmedim. Eger 2 PC'de Yanimda Olmasaydi BEnde Dusebilirdim Buna Cunku Hersey Normal Gibi. Anlamadiysaniz Soyle Diyim Trade'yi Herzaman Siz Atin Karsidan Trade Kabul Etmeyin Kimse Item Alisverisini Emin Olmadan Kimseye Vermesin Bir Muddet. Bu Acik Kapatilacak Yakinda Suan Dikkat Edin... Kendinize iyi bAkin Verildimi Bilmem Ama Hatirlatma OLsun ALindtidir...
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- Son ZamanlarDa Artan Trade Hack Ve Cozum Yolu