Hesap Guvenliginizi Arttirin - KeyPad Aciklama
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Hesap Guvenliginizi Arttirin - KeyPad Aciklama
-
01-10-2019, 01:02:06Evet Arkadaslar G1 ile Yollarini Ayiran k2 Sirketi Yeni Anlastigi Sirketle Yeni bir Teknik Gelistirerek Sozde Bir Guvenlik Patchi Getirdiler . MY kol a id Ve pw ile Login Oldugunuzda Karsiniza Hesabinizin Guvenligini Arttirin die bir bolum geliyor Ve Buraya tikladiginizda Accountunuzun Gizli sorunu girerek 8 Haneli Sadece Rakamdan olusan ( Eskiye gore Kırılmasi Daha kolay olan ) bir Sifre olusturmaniz gerekiyor. Sadece Mause yoluyla Girilebildigi icin Sozde Guvenli Diyorlar Fakat Anlik goruntu kaydi Yapan Lisansli Trojenleri Ne yazikki unutmuslar . Hic olsun Eskiden Sadece item kilitlerken bu sifreyi girerdik Sahsen ben Oyuna ozel bir bilgisayarim var sadece ordan girerdim , Simdi Her oyuna giriste bu sifreyi girdigimiz icin Artik Sadece acik itemlerinizin gitmesi gibi bir ihtimal kalmadi . Bi sekilde Lisansli Bir Trojen ile karsilastiginizda Chariniza Elveda diyebilirsinz Hic bir Sekilde bir kurtulus kalmiyor. 2. Olay Artik pokeyim Sadece chari kasiyorum devri kapandi Cunku Artik oyuna girmek icin sadece ip pw lazim deil Birde Seal / Unseal sifresi veriyorsunuz, Burda Asil Amaca sifre paylasimini engellemek . Bence Avantaji az olan bi sistem dez avantazlari ozetlersek Sifre paylasim devri bitti , Eger chariniz bi sekilde hack yerse Butun herseyinizi kaybetmekten baska bir yol yok . Buna Avantajli diyen arkadaslar tekrar dusunsun bakalim . D.N = Sifre onay dedikten sonra Sayfa goruntulenemiyor Diyen Arkadaslar Keske bu gune Kalmasaydim Demesin Cunku bu olay ilk Geldigindede Bu sorunla karsilasan Arkadaslarim Var. Hala Daha sifre olusturabilmis degiller. Su anda Site cok yogun Belki Duzeltirler umudu ile biraz daha bekleyin Eger duzelmesse Ticket Secenegine Gelin Orada Keypad ile ilgili sorunlar Secenegi altinda Sorununuzu Bildigirin Yardimci olacaklardir . Unutmayin Ticketi Sadece Premiumlu accountlar atabilir ve Sadece Premiumlu accountlarda Degisiklik yapilir K2 gene yapacagini yapmis anlicaniz Eger charinizda Premium bitmisse Almak zorundasinz Ve oyuna giremiceginiz icin Siteden Bronze cekmek zorundasiniz . Sozde Free2Game . Eet Free Ama premiumsuzlar giremez . __________________