Butun frmtr kullanıcıları ve Diez oyuncularına selamlar. Bir bilgilendirme ve hakkımdaki yazılanlara kısaca cevap vererek bu metini bitireceğim. Bilgilendirme: 14.02.2019 itibariyle tatilim sona ermesi ve eğitim hayatımın başlaması sebebiyle oyuna 3.5 4 aylık bir ara veriyorum. 15-20 gunluk tatil suresince aktif olduğum zaman sırasında press ok'u gormeye meyilli olmayan kişiler tarafından saldırıya uğradım ve bu olayların gereksiz olduğunu duşunuyorum. Haricinde guzel anlar, PK'lar atarak keyifli zaman gecirdiğime inanıyorum. Cevaplar: • Bu zaman zarfında ws atıp kestiğimi iddaa ettiğimi soyleyenler oldu ve bu kesinlikle asılsız bir iddaadır. Ben kimseye ws teklifi etmedim kimseyi kestiğimi de iddaa etmedim. Kesmek veya kesilmek oyunun doğasında var ve bu benim icin hic problem değil. • Makro kullandığımı iddaa edenler oldu. Kesinlikle hicbir oyunda illegal bir program veya oyunun kuralları dışı bir yardımcı alet kullanmadım. Tamamen el ile oynayan ve keyfi takılan birisiyim. • Twitch aracılığıyla Diez de yayın yapan human arkadaşlara i31 nicki ile kufur ettiğimi iddaa edenler oldu. Ben kufurun hoşnut bir şey olmadığını savunan birisiyim ve bunu yapan da ben değil, bizim adımıza acılmış sahte bir hesabın olduğunu doğrulamaktayım ve aktif bir twitch hesabım yoktur. •Oyun aracılığla jr de bana kufur etti diye ağlayanlar oldu eğer kufur ettiysem ksc alıp cr ye atıp banlatabilirsiniz. Bizim hesabımız abi-kardeş olarak sadece boş zamanlarımızda, tatillerde oynanmaktadır ve kesinlikle bunun bir oyundan ote olmadığını kavrayabilecek kişiliğe sahip kullanıcılarız. Gercek hayatta bizi tanıyan veya oyun vasıtasıyla tanıma imkanı olan insanlar bunu bilir. Gelecek zamanda guzel PK, WS movieler ile tekrar birlikte olmak uzere. Herkes sağlıcakla ve haddince kalması temennisiyle, iyi gunler. Hayat Online, Knight Offline. i31 / Emre DN: Lutfen bu konu altında polemik cıkartmayınız. DN: Frmtr guncel olarak hesabım olsada aktif olarak kullanmıyorum. Sadece bilgilendirme amaclı girmiş bulunmaktayım. http://biraktik.com/forum/images/i31-bilgilendirme-5d927a7c0fcbd.jpg http://biraktik.com/forum/images/i31-bilgilendirme-5d927a7c0fcbd.jpg" frameborder="0" allowfullscreen> __________________